Japanese gardens : right angle and natural form /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nitschke, Günter, 1934- (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Köln : Taschen, c1999.
Subjects:
LEADER 02368nam a22006497a 4500
001 MUB01000179354
003 CZ BrMU
005 20140520085929.0
008 021025s1999 gw ||||| |||||||||||eng|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-07-01 
020 |a 3-8228-7633-X 
040 |a BOD031  |b cze 
080 |a 71  |% FSS 
080 |a 502  |% FSS 
100 1 |a Nitschke, Günter,  |d 1934-  |7 xx0068210  |4 aut 
245 1 0 |a Japanese gardens :  |b right angle and natural form /  |c Günther Nitschke. 
260 |a Köln :  |b Taschen,  |c c1999. 
300 |a 239 s. 
650 0 7 |a Architektura - zahrady  |2 local 
650 0 7 |a Japonsko - ekologie  |2 local 
650 0 7 |a Japonsko - kultura  |2 local 
650 0 7 |a Zahrady - architektura  |2 local 
650 0 7 |a architektura  |7 ph118586  |2 czenas 
650 0 7 |a Japonsko  |2 local 
650 0 7 |a zahrady  |7 ph116727  |2 czenas 
650 0 9 |a architecture  |2 eczenas 
650 0 9 |a gardens  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1816 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0810 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1225 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2125 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2222 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2215 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2117 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0607 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20090701  |l MUB01  |h 1048 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2212 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1446 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0737 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1501 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2306 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1742 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1609 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20140520  |l MUB01  |h 0859 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2009 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0527 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-07-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-19064  |9 N1-80  |5 4240723318  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170906  |r 00000001  |s grant 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-19064  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKFSS