Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Vyhledávání
The food system :
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
The food system : a guide /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři:
Tansey, Geoff, 1950-
(Autor)
,
Worsley, Tony
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Angličtina
Vydáno:
London :
Earthscan Publications,
1995
Vydání:
1st pub.
Témata:
ekologie
jídla
potraviny
sociologie jídla
zemědělství
agriculture
ecology
food
meals
sociology of food
studie
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
xi, 259 s.
ISBN:
1-85383-277-4
Podobné jednotky
The new foods guide : what's here, what's comming, what it means for us /
Autor: Elkington, John, 1949-, a další
Vydáno: (1999)
The atlas of food : who eats what, where and why /
Autor: Millstone, Erik, a další
Vydáno: (2003)
Raw food jako zážitek : užívej si pestrost živé stravy každý den! /
Autor: Peršinová, Eva, 1984-
Vydáno: (2016)
Potraviny pro zdravou výživu od A do Z /
Autor: Mandžuková, Jarmila, 1959-
Vydáno: (2011)
Food, people and society : a european perspective of consumers' food choices /
Vydáno: (2001)
×
Načítá se...