Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Vyhledávání
Food and culture :
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Food and culture : a reader /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři:
Counihan, Carole, 1948-
(Editor)
,
Van Esterik, Penny, 1944-
(Editor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Angličtina
Vydáno:
New York :
Routledge,
1997.
Témata:
antropologie
jídlo
sociologie jídla
sociologie kultury
anthropology
food
sociology of culture
sociology of food
monografie
monographs
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
424 s.
ISBN:
0-415-91710-7
Podobné jednotky
Lidé a jídlo /
Autor: Dvořáková-Janů, Věra, 1938-
Vydáno: (1999)
Food : the key concepts /
Autor: Belasco, Warren James, 1947-
Vydáno: (2008)
Jíš to, čím jsi? vztah lidí k jídlu a stravování jako výraz jejich sociálního původu /
Autor: Bystřičan, Ivo, a další
Vydáno: (2003)
Eating in theory /
Autor: Mol, Annemarie, 1958-
Vydáno: (2021)
Food, people and society : a european perspective of consumers' food choices /
Vydáno: (2001)
×
Načítá se...