Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Vyhledávání
Food :
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Food : a history /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Fernández-Armesto, Felipe, 1950-
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Angličtina
Vydáno:
London :
Macmillan,
2001.
Vydání:
1st pub.
Témata:
jídla
>
dějiny
jídla
kultura
nauka o životním prostředí
sociologie kultury
sociologie
culture
environmental science
meals
sociology of culture
sociology
studie
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
xvi, 287 s., obr. příl.
ISBN:
0-333-90174-6
Podobné jednotky
Food, people and society : a european perspective of consumers' food choices /
Vydáno: (2001)
Sociology on the menu : an invitation to the study of food and society /
Autor: Beardsworth, Alan, 1945-, a další
Vydáno: (1997)
The atlas of food : who eats what, where and why /
Autor: Millstone, Erik, a další
Vydáno: (2003)
The food system : a guide /
Autor: Tansey, Geoff, 1950-, a další
Vydáno: (1995)
Kulturgeschichte des Essens und Trinkens /
Autor: Paczensky, Gert von, a další
Vydáno: (1999)
×
Načítá se...