Filosofie jako součást kultury domů na půl cesty

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Otevřelová, Lucie (*ap)
Other Authors: Musil, Libor, 1959- (*vp)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: Brno, 2002.
Subjects:
Cover Image
LEADER 09856ctm a22023897a 4500
001 MUB01000176549
003 CZ BrMU
005 20160526145131.0
008 030121s2002 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-07-01 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
080 |a 1  |% FSS 
080 |a 36  |% FSS 
100 1 |a Otevřelová, Lucie  |* [absolvent FSS MU]  |4 *ap 
245 1 0 |a Filosofie jako součást kultury domů na půl cesty  |h [rukopis] /  |c Lucie Otevřelová. 
260 |a Brno,  |c 2002. 
300 |a 60 l. 
500 |a Klauzurní práce--Masarykova univerzita. Fakulta sociálních studií. Katedra sociální práce a sociální politiky, 2002. 
500 |a Vedoucí práce: Libor Musil. 
655 7 |a klauzurní práce  |7 fd119019  |2 czenas 
650 0 7 |a filozofie sociálních věd  |7 ph166545  |2 czenas 
650 0 7 |a filozofie  |7 ph114540  |2 czenas 
650 0 7 |a Sociální práce - domy na půl cesty  |2 local 
650 0 7 |a Sociální práce - filozofie  |2 local 
650 0 7 |a sociální práce  |7 ph125805  |2 czenas 
650 0 7 |a ústava  |7 ph117714  |2 czenas 
650 0 9 |a constitution  |2 eczenas 
650 0 9 |a philosophy of social sciences  |2 eczenas 
650 0 9 |a philosophy  |2 eczenas 
650 0 9 |a social work  |2 eczenas 
700 1 |a Musil, Libor,  |d 1959-  |7 jn19990216128  |% UČO 568  |4 *vp 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra sociální politiky a sociální práce  |7 xx0031844  |4 dgg 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1815 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0810 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1225 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2125 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1513 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1513 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2221 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2215 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2117 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20070612  |l MUB01  |h 0939 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0606 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080527  |l MUB01  |h 1433 
CAT |c 20090701  |l MUB01  |h 1048 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2209 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1444 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0735 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100504  |l MUB01  |h 1405 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100504  |l MUB01  |h 1413 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100505  |l MUB01  |h 0849 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1458 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110831  |l MUB01  |h 1213 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2305 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120417  |l MUB01  |h 1609 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120711  |l MUB01  |h 1412 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120711  |l MUB01  |h 1412 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130605  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130904  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131219  |l MUB01  |h 1013 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1608 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1033 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151201  |l MUB01  |h 1620 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151201  |l MUB01  |h 1624 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151201  |l MUB01  |h 1627 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151201  |l MUB01  |h 1631 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151201  |l MUB01  |h 1634 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151201  |l MUB01  |h 1637 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0522 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160202  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160202  |l MUB01  |h 0804 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160202  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160202  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160202  |l MUB01  |h 0830 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160202  |l MUB01  |h 0834 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160202  |l MUB01  |h 0841 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160202  |l MUB01  |h 0908 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160202  |l MUB01  |h 0912 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160202  |l MUB01  |h 0916 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160202  |l MUB01  |h 0920 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160202  |l MUB01  |h 0924 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160202  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160202  |l MUB01  |h 0950 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160203  |l MUB01  |h 0732 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160203  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 0752 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 0804 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 0816 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 0823 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 0835 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 0859 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 1342 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 1355 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 1425 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 1429 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160512  |l MUB01  |h 0727 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160512  |l MUB01  |h 0732 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160512  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160512  |l MUB01  |h 0747 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160512  |l MUB01  |h 0753 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20160526  |l MUB01  |h 1451 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160607  |l MUB01  |h 0751 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160607  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160607  |l MUB01  |h 0810 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160607  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160607  |l MUB01  |h 1556 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160607  |l MUB01  |h 1601 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160607  |l MUB01  |h 1608 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160607  |l MUB01  |h 1624 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160707  |l MUB01  |h 0844 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160707  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160707  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0804 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0827 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0830 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0840 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0904 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0912 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0925 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0930 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0937 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0945 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 1417 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 1422 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 1431 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 1445 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 1449 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170208  |l MUB01  |h 1453 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0735 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0748 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0751 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0808 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0828 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0832 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0835 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0842 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0904 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 0914 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170214  |l MUB01  |h 0736 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170214  |l MUB01  |h 0739 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170214  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170214  |l MUB01  |h 0748 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170214  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170214  |l MUB01  |h 0805 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170214  |l MUB01  |h 0819 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170214  |l MUB01  |h 0828 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170215  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170718  |l MUB01  |h 1227 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170718  |l MUB01  |h 1236 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170718  |l MUB01  |h 1612 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180822  |l MUB01  |h 0043 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180822  |l MUB01  |h 0046 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180822  |l MUB01  |h 0051 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180912  |l MUB01  |h 1537 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180912  |l MUB01  |h 1550 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180912  |l MUB01  |h 1601 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180912  |l MUB01  |h 1608 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181204  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181204  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181204  |l MUB01  |h 0907 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181204  |l MUB01  |h 0911 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181204  |l MUB01  |h 0916 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181204  |l MUB01  |h 0920 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181204  |l MUB01  |h 0923 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181204  |l MUB01  |h 0927 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181204  |l MUB01  |h 0942 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181204  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181204  |l MUB01  |h 0956 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181204  |l MUB01  |h 1006 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0818 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1812 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-07-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 03/8 KLA  |5 4240724887  |8 20040610  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20170712  |r 00000001 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d 03/8 KLA  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKFSS