Delikvence mládeže a status narovnání

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vízdalová, Hana, 1975- (*ap)
Other Authors: Navrátil, Pavel, 1969- (*vp)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: Brno : [s.n.], 2000.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02918ctm a22007337a 4500
001 MUB01000173950
003 CZ BrMU
005 20210205113449.0
008 000529s2000 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-07-01 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
080 |a 616.89  |% FSS 
100 1 |a Vízdalová, Hana,  |d 1975-  |7 xx0028408  |4 *ap 
245 1 0 |a Delikvence mládeže a status narovnání  |h [rukopis] /  |c Hana Vízdalová. 
260 |a Brno :  |b [s.n.],  |c 2000. 
300 |a 38 s. 
500 |a Klauzurní práce--Fakulta sociálních studií Masarykovy univerzity, Katedra sociální politiky a sociální práce. 
650 0 7 |a kriminalita mládeže  |7 ph115013  |2 czenas 
650 0 7 |a kriminalita  |7 ph115012  |2 czenas 
650 0 9 |a crime  |2 eczenas 
650 0 9 |a juvenile delinquency  |2 eczenas 
655 7 |a klauzurní práce  |7 fd119019  |2 czenas 
700 1 |a Navrátil, Pavel,  |d 1969-  |7 xx0012704  |% UČO 17824  |4 *vp 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1814 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0809 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1224 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2124 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1513 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1513 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2221 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2214 
CAT |a MARKETA  |b 02  |c 20060120  |l MUB01  |h 0924 
CAT |a MARKETA  |b 02  |c 20060120  |l MUB01  |h 0924 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2116 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20070528  |l MUB01  |h 1440 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0604 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20090701  |l MUB01  |h 1047 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2206 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1441 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0733 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1456 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2304 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120417  |l MUB01  |h 1630 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1733 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131219  |l MUB01  |h 1021 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1606 
CAT |a CERVINKOVX  |b 02  |c 20150603  |l MUB01  |h 1504 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0518 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20210205  |l MUB01  |h 1134 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0817 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1811 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0941 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-07-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 00/31 KLA  |5 4240712661  |8 20040610  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20170628  |r 00000001 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d 00/31 KLA  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKFSS