Bytová politika v České republice po roce 1989

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čaloud, Dalibor, 1980- (*ap)
Other Authors: Burjanek, Aleš, 1953- (*vp)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: Brno, 2002.
Subjects:
Cover Image
LEADER 08104ctm a22019937a 4500
001 MUB01000171884
003 CZ BrMU
005 20080408104705.0
008 020820s2002 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-07-01 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
080 |a 36  |% FSS 
080 |a 316.33  |% FSS 
100 1 |a Čaloud, Dalibor,  |d 1980-  |7 mzk2007377602  |4 *ap 
245 1 0 |a Bytová politika v České republice po roce 1989  |h [rukopis] /  |c Dalibor Čaloud. 
260 |a Brno,  |c 2002. 
300 |a 33 l. 
500 |a Klauzurní práce--Masarykova univerzita. Fakulta sociálních studií. Katedra sociologie, 2002. 
500 |a Vedoucí práce: Aleš Burjanek. 
650 0 7 |a sociální politika  |7 ph116210  |2 czenas 
650 0 7 |a bydlení  |7 ph114212  |2 czenas 
650 0 7 |a bytová politika  |7 ph119053  |2 czenas 
650 0 7 |a sociologie  |7 ph116198  |2 czenas 
650 0 9 |a social policy  |2 eczenas 
650 0 9 |a housing  |2 eczenas 
650 0 9 |a housing policy  |2 eczenas 
650 0 9 |a sociology  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a klauzurní práce  |7 fd119019  |2 czenas 
700 1 |a Burjanek, Aleš,  |d 1953-  |7 xx0012706  |% UČO 1605  |4 *vp 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra sociologie  |7 kn20110128009  |4 dgg 
CAT |a sarfy  |b 02  |c 20040610  |l MUB01  |h 1813 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1744 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0809 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1224 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2124 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1513 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1513 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2221 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2214 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2116 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20080306  |l MUB01  |h 1255 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0603 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080408  |l MUB01  |h 1047 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20090701  |l MUB01  |h 1047 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2204 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1439 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0731 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100512  |l MUB01  |h 1140 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100512  |l MUB01  |h 1141 
CAT |a KOZOVAX  |b 02  |c 20100614  |l MUB01  |h 1446 
CAT |a KOZOVAX  |b 02  |c 20100614  |l MUB01  |h 1449 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1455 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2303 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120418  |l MUB01  |h 0837 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1728 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130605  |l MUB01  |h 0824 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130904  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131218  |l MUB01  |h 1408 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1605 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140129  |l MUB01  |h 1334 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140129  |l MUB01  |h 1512 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1028 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150730  |l MUB01  |h 0735 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150730  |l MUB01  |h 0746 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150730  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150730  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150730  |l MUB01  |h 0804 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1437 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1630 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0514 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160204  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160204  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160204  |l MUB01  |h 0803 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160204  |l MUB01  |h 0815 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160204  |l MUB01  |h 0819 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160204  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160204  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160204  |l MUB01  |h 1050 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160204  |l MUB01  |h 1054 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160204  |l MUB01  |h 1058 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160204  |l MUB01  |h 1106 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160413  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160714  |l MUB01  |h 0811 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160714  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160714  |l MUB01  |h 0820 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160714  |l MUB01  |h 0826 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160714  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170215  |l MUB01  |h 0808 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170215  |l MUB01  |h 0812 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170215  |l MUB01  |h 0815 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170215  |l MUB01  |h 0823 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170215  |l MUB01  |h 0827 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170216  |l MUB01  |h 0748 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170216  |l MUB01  |h 0752 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170216  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170216  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170216  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170216  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170216  |l MUB01  |h 0825 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170216  |l MUB01  |h 0831 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170221  |l MUB01  |h 0719 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170221  |l MUB01  |h 0724 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170221  |l MUB01  |h 0727 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170221  |l MUB01  |h 0737 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170221  |l MUB01  |h 0740 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170221  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170221  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170222  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170222  |l MUB01  |h 0750 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170222  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170719  |l MUB01  |h 0816 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170719  |l MUB01  |h 0819 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170719  |l MUB01  |h 0828 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170719  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170719  |l MUB01  |h 0840 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170719  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180116  |l MUB01  |h 0847 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180116  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180116  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180116  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180116  |l MUB01  |h 0942 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180116  |l MUB01  |h 1007 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180116  |l MUB01  |h 1011 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180215  |l MUB01  |h 0811 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1235 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1244 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1255 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1304 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1321 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1358 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1405 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1409 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1413 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1416 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1421 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1429 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1437 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1441 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1457 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1500 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1602 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1606 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180523  |l MUB01  |h 0816 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180523  |l MUB01  |h 0820 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180523  |l MUB01  |h 0831 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180523  |l MUB01  |h 0836 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180523  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180523  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180523  |l MUB01  |h 0856 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180524  |l MUB01  |h 0751 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180524  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180524  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180605  |l MUB01  |h 0739 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180605  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180605  |l MUB01  |h 0749 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180605  |l MUB01  |h 1551 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180606  |l MUB01  |h 0748 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-07-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 02/117 KLA  |5 4240722697  |8 20040610  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20170712  |r 00000001 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d 02/117 KLA  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKFSS