Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
The atlas of food :
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
The atlas of food : who eats what, where and why /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři:
Millstone, Erik
(Autor)
,
Lang, Tim
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Angličtina
Vydáno:
London :
Earthscan Publications,
2003.
Vydání:
1st pub.
Témata:
farmy
jídla
kultura
potraviny
sociologie kultury
sociologie
zemědělství
agriculture
culture
farms
food
meals
sociology of culture
sociology
studie
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
128 s.
ISBN:
1-85383-965-5
Podobné jednotky
The food system : a guide /
Autor: Tansey, Geoff, 1950-, a další
Vydáno: (1995)
Food, people and society : a european perspective of consumers' food choices /
Vydáno: (2001)
The new foods guide : what's here, what's comming, what it means for us /
Autor: Elkington, John, 1949-, a další
Vydáno: (1999)
Sociology on the menu : an invitation to the study of food and society /
Autor: Beardsworth, Alan, 1945-, a další
Vydáno: (1997)
Food : a history /
Autor: Fernández-Armesto, Felipe, 1950-
Vydáno: (2001)
×
Načítá se...