Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Potravní rozhledy
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Potravní rozhledy
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Typ dokumentu:
Periodikum
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
Praha :
Ústřední svaz čsl. průmyslníků,
1933-1936
Témata:
potravinářský průmysl
food industry
odborné časopisy
Obálky/obsahy předchozích čísel
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
^^^sv.
Četnost vydávání:
1x měsíčně
Podobné jednotky
Obecná chemická technologie.
Autor: Hampl, Bohuš, 1899-1975
Vydáno: (1962)
Produkce a zpracování potravin na okrese Brno-venkov /
Autor: Krejčí, Ondřej
Vydáno: (2016)
Kształtowanie się strefy żywicielskiej aglomeracji warszawskiej /
Autor: Zgliński, Włodzimierz
Vydáno: (1994)
Rozwój i rozmieszczenie przemysłu rolno-spożywczego w województwie Białostockim /
Autor: Chilczuk, Michał, 1926-
Vydáno: (1962)
Potravinárske zákony platné na Slovensku a v Podkarpatskej Rusi /
Vydáno: (1932)
×
Načítá se...