Praktické logické programování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Matyska, Luděk, 1959- (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: Brno, 2000.
Subjects:
LEADER 02053ctm a22005297a 4500
001 MUB01000155680
003 CZ BrMU
005 20001222000000.0
008 001222s2000 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-22 
040 |a BOD018  |b cze  |d BOD018 
100 1 |a Matyska, Luděk,  |d 1959-  |7 jn20001103084  |% UČO 1904  |4 dis 
245 1 0 |a Praktické logické programování  |h [rukopis] /  |c Luděk Matyska. 
260 |a Brno,  |c 2000. 
300 |a ii, 95 s. 
502 |a Habilitační práce--Masarykova univerzita v Brně, Fakulta informatiky, 1998. 
655 7 |a habilitační práce  |7 fd185153  |2 czenas 
CAT |a CONF-FI  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1743 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0809 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1222 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2123 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20060210  |l MUB01  |h 1135 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2114 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0634 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20090622  |l MUB01  |h 0748 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2155 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1432 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0726 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110823  |l MUB01  |h 1558 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120221  |l MUB01  |h 1650 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2301 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120412  |l MUB01  |h 0933 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1710 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20130423  |l MUB01  |h 1032 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130828  |l MUB01  |h 1337 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20150907  |l MUB01  |h 1224 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0501 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-22 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FI  |a Fakulta informatiky  |3 Habil. práce  |5 42005D0400  |8 20040328  |f 72  |f Týdenní  |r 00000001 
AVA |a INF50  |b FI  |d Habil. práce  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1