Pasti a propasti jazyka C++ : podrobný průvodce pokročilého uživatele /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Virius, Miroslav, 1953- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 1997.
Edition:1. vyd.
LEADER 02546cam a22005657a 4500
001 MUB01000155403
003 CZ BrMU
005 20020305000000.0
008 971021s1997 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-22 
020 |a 80-7169-607-2 
040 |a BOD018  |b cze  |d BOD018 
100 1 |a Virius, Miroslav,  |d 1953-  |7 ntka174315  |4 aut 
245 1 0 |a Pasti a propasti jazyka C++ :  |b podrobný průvodce pokročilého uživatele /  |c Miroslav Virius. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 1997. 
300 |a 251 s. 
CAT |a CONF-FI  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1743 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1222 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2123 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2114 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0634 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20081022  |l MUB01  |h 0600 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0945 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1056 
CAT |c 20090622  |l MUB01  |h 0748 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2155 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1432 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0726 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1710 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20141204  |l MUB01  |h 1443 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20141204  |l MUB01  |h 1443 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1950 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0501 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-22 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FI  |a Fakulta informatiky  |3 J28  |5 4200503738  |7 Chybí 1 disketa  |8 20040328  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FI  |a Fakulta informatiky  |3 J28  |5 4200503818  |8 20040328  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FI  |a Fakulta informatiky  |3 J28  |5 4200504187  |8 20040328  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FI  |a Fakulta informatiky  |3 J28  |5 4200504944  |8 20040328  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FI  |a Fakulta informatiky  |3 J28  |5 4200505072  |8 20040328  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FI  |a Fakulta informatiky  |3 J28  |5 4200505073  |8 20040328  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FI  |a Fakulta informatiky  |3 J28  |5 4200505620  |8 20040328  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FI  |a Fakulta informatiky  |3 J28  |5 4200507611  |8 20040328  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
AVA |a INF50  |b FI  |d J28  |e available  |t K dispozici  |f 8  |g 0  |h N  |i 59