Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Základy výživy /
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Základy výživy /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Pánek, Jan, 1955-
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
Praha :
Svoboda Servis,
2002
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
hygiena výživy
hygiena
jídla
potraviny
stravování
vitaminy
výživa člověka
sportovní výživa
catering
food
human nutrition
hygiene
meals
nutrition hygiene
vitamins
sports nutrition
monografie
monographs
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
207 s.
ISBN:
80-86320-23-5
Podobné jednotky
Analýza stravovacích návyků na evropském a asijském kontinentu
Autor: Halouzková, Olivie, 1980-
Vydáno: (2007)
Hygiena výživy /
Autor: Wolf, Augustin, 1921-1997
Vydáno: (1974)
Hygiena výživy v denní praxi /
Autor: Halačka, Karel, 1910-2002, a další
Vydáno: (1988)
Základy výživy ve sportu /
Autor: Mandelová, Lucie, 1977-, a další
Vydáno: (2007)
Understanding nutrition /
Autor: Whitney, Eleanor Noss, 1938-, a další
Vydáno: (1993)
×
Načítá se...