Účinnost kompenzačních cvičení zaměřených na správné držení těla u dětí mladšího školního věku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kalovská, Jitka (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2000.
Subjects:
LEADER 02957ctm a22007337a 4500
001 MUB01000146906
003 CZ BrMU
005 20200507112555.0
008 000803s2000 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-15 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD032 
072 7 |a 796  |x Sport. Hry. Tělesná cvičení  |2 Konspekt  |9 20 
080 |a 316.346.32-053.2  |2 MRF 
080 |a 572.511  |2 MRF 
080 |a 796.012.62  |2 MRF 
080 |a 615.825  |2 MRF 
100 1 |a Kalovská, Jitka  |* [absolvent PdF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Účinnost kompenzačních cvičení zaměřených na správné držení těla u dětí mladšího školního věku  |h [rukopis] /  |c diplomantka Jitka Kalovská. 
260 |c 2000. 
300 |a 83 l., [6] l. příl. +  |e 1 příl. (anotace) 
502 |a Diplomová práce--Pedagogická fakulta MU, 2000. 
650 0 7 |a děti  |7 ph114392  |2 czenas 
650 0 7 |a držení těla  |7 ph137232  |2 czenas 
650 0 7 |a zdravotní tělesná výchova  |7 ph116748  |2 czenas 
650 0 7 |a kompenzační cvičení  |7 ph198688  |2 czenas 
650 0 9 |a children  |2 eczenas 
650 0 9 |a posture  |2 eczenas 
650 0 9 |a exercise therapy  |2 eczenas 
650 0 9 |a compensatory exercises  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
CAT |a CONV-FSPS  |b 02  |c 20040507  |l MUB01  |h 1331 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1743 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0809 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1221 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20050209  |l MUB01  |h 1219 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20050209  |l MUB01  |h 1219 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2122 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050812  |l MUB01  |h 1014 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050812  |l MUB01  |h 1014 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2220 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2214 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2113 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0740 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20090615  |l MUB01  |h 0906 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2152 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1427 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0723 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2301 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1701 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1601 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20141010  |l MUB01  |h 1209 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1023 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0454 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20160413  |l MUB01  |h 1109 
CAT |c 20171207  |l MUB01  |h 1413 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20200507  |l MUB01  |h 1125 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-15 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 FSpS-K-6068  |9 SKLAD-146906-01  |5 4303002064  |8 20040507  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d FSpS-K-6068  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD