Na stupních vítězů : sportovci socialistických zemí na olympijských hrách.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Olympia, 1980.
Edition:1. vyd.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02727cam a22007217a 4500
001 MUB01000145906
003 CZ BrMU
005 20200424170412.0
008 030805s1980 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-15 
040 |a BOD032  |b cze  |d BOD032 
072 7 |a 796  |x Sport. Hry. Tělesná cvičení  |2 Konspekt  |9 20 
080 |a 796.032.2  |2 MRF 
080 |a 796.093  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
245 0 0 |a Na stupních vítězů :  |b sportovci socialistických zemí na olympijských hrách. 
246 1 3 |a Moskva 1980 :  |b XXII. letní olympijské hry 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Olympia,  |c 1980. 
300 |a 228 s. :  |b fot. 
650 0 7 |a olympijské hry  |7 ph115588  |2 czenas 
650 0 7 |a sportovní akce  |7 ph125943  |2 czenas 
650 0 9 |a Olympic Games  |2 eczenas 
650 0 9 |a sport events  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
CAT |a CONV-FSPS  |b 02  |c 20040507  |l MUB01  |h 1330 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1743 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20041021  |l MUB01  |h 1232 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20041021  |l MUB01  |h 1232 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0809 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1221 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20050201  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20050201  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2122 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2220 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2214 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2113 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0600 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1116 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20090615  |l MUB01  |h 0906 
CAT |a ZADRAZILOV  |b 02  |c 20090821  |l MUB01  |h 0924 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2151 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1426 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1451 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2300 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1659 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1601 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1021 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0453 
CAT |a KOURILOVAX  |b 02  |c 20170227  |l MUB01  |h 0914 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20200424  |l MUB01  |h 1704 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0813 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1807 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0935 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-15 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-6908  |9 VV-145906-01  |5 4303001395  |8 20040507  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-6908  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD