Malé dějiny sportu : aneb o sportech našich předků... /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sommer, Jiří, 1937- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Fontána, 2003.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 03587cam a22008777a 4500
001 MUB01000145797
003 CZ BrMU
005 20201004101628.0
008 040203s2003 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-15 
015 |a cnb001304491 
020 |a 80-7336-116-7 
040 |a BOD032  |b cze  |d BOD032 
080 |a 796.01  |2 MRF 
100 1 |a Sommer, Jiří,  |d 1937-  |7 ola2003201136  |4 aut 
245 1 0 |a Malé dějiny sportu :  |b aneb o sportech našich předků... /  |c Jiří Sommer. 
246 1 3 |a Dějiny sportu :  |b sporty našich předků 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Fontána,  |c 2003. 
300 |a 273 s. 
650 0 7 |a dějiny sportu  |7 ph488972  |2 czenas 
650 0 7 |a olympijské hry  |7 ph115588  |2 czenas 
650 0 7 |a olympijské sporty  |7 ph123732  |2 czenas 
650 0 7 |a sportovní hry  |7 ph138111  |2 czenas 
650 0 7 |a sport  |7 ph116248  |2 czenas 
650 0 9 |a history of sports  |2 eczenas 
650 0 9 |a Olympic Games  |2 eczenas 
650 0 9 |a olympic sports  |2 eczenas 
650 0 9 |a sports games  |2 eczenas 
650 0 9 |a sports  |2 eczenas 
CAT |a CONV-FSPS  |b 02  |c 20040507  |l MUB01  |h 1330 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1743 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20041021  |l MUB01  |h 1227 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20041021  |l MUB01  |h 1227 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20041021  |l MUB01  |h 1236 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20041021  |l MUB01  |h 1236 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0809 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1221 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20050201  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20050201  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2122 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1200 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050913  |l MUB01  |h 1103 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2220 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2214 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2113 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0600 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1116 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20090615  |l MUB01  |h 0906 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2151 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1426 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0722 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20110510  |l MUB01  |h 1134 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2300 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1659 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1600 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20140319  |l MUB01  |h 0835 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1943 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1021 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0453 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20191108  |l MUB01  |h 1335 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20191111  |l MUB01  |h 0932 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2145 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20201004  |l MUB01  |h 1016 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0813 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1807 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-15 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DLOVY  |b KUK - dlouhodobé  |3 796.01-SOMM  |9 ONDRA-145797-02  |5 4303006196  |8 20050815  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20050815 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 79(091)-SOMM  |9 VV-145797-01  |5 4303002930  |8 20040507  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 79(091)-SOMM  |9 VV-145797-05  |5 4303012438  |8 20110215  |f 74  |f Měsíční  |r 20110215  |s nahrada 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 79(091)-SOMM  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 2  |h N  |i 50  |j VV