Letní tábor jako prostředek rozvíjení kladných vlastností a fyzické zdatnosti dětí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mozdřeňová, Eva (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2000.
Subjects:
hry
Cover Image
LEADER 02584ctm a22006497a 4500
001 MUB01000145736
003 CZ BrMU
005 20200424062835.0
008 000803s2000 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-15 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD032 
072 7 |a 796  |x Sport. Hry. Tělesná cvičení  |2 Konspekt  |9 20 
080 |a 379.8:793/796  |2 MRF 
080 |a 379.83/.84  |2 MRF 
080 |a 796.54  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
100 1 |a Mozdřeňová, Eva  |* [absolvent PdF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Letní tábor jako prostředek rozvíjení kladných vlastností a fyzické zdatnosti dětí  |h [rukopis] /  |c vypracovala Eva Mozdřeňová. 
260 |c 2000. 
300 |a 53 l., [6] l. příl. +  |e 1 příl. (anotace) 
502 |a Diplomová práce--Pedagogická fakulta MU, 2000. 
650 0 7 |a hry  |7 ph114716  |2 czenas 
650 0 7 |a dětské tábory  |7 ph138101  |2 czenas 
650 0 7 |a táboření  |7 ph126826  |2 czenas 
650 0 9 |a camps for children  |2 eczenas 
650 0 9 |a games  |2 eczenas 
650 0 9 |a camping  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
CAT |a CONV-FSPS  |b 02  |c 20040507  |l MUB01  |h 1330 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1743 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0808 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1221 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2122 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050812  |l MUB01  |h 1014 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050812  |l MUB01  |h 1014 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2220 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2214 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2113 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0739 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20090615  |l MUB01  |h 0906 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2151 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1426 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0722 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2300 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1659 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1600 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0453 
CAT |a DRIMLOVAX  |b 02  |c 20160425  |l MUB01  |h 1337 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20200424  |l MUB01  |h 0628 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-15 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 FSpS-K-6048  |9 SKLAD-145736-01  |5 4303002010  |8 20040507  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d FSpS-K-6048  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD