Assessment of skeletal maturity and prediction of adult height : (TW3 Method) /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tanner, J. M. 1920-2010 (Author)
Format: Book
Language:English
Published: London : Saunders, 2001.
Edition:3rd ed.
Subjects:
LEADER 02630cam a22006857a 4500
001 MUB01000145097
003 CZ BrMU
005 20200420150242.0
008 021025s2001 xxk||||| |||||||||||eng|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-15 
020 |a 0-7020-2511-9 
040 |a BOD032  |b cze  |d BOD032 
072 7 |a 612  |x Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 612.75  |2 MRF 
080 |a 612.419  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
245 0 0 |a Assessment of skeletal maturity and prediction of adult height :  |b (TW3 Method) /  |c J. M. Tanner ... [et al.]. 
250 |a 3rd ed. 
260 |a London :  |b Saunders,  |c 2001. 
300 |a vi, 110 s. +  |e 1 CD. 
650 0 7 |a kosti  |7 ph121898  |2 czenas 
650 0 7 |a kostní dřeň  |7 ph121899  |2 czenas 
650 0 9 |a bones  |2 eczenas 
650 0 9 |a bone marrow  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
700 1 |a Tanner, J. M.  |q (James Mourilyan),  |d 1920-2010  |7 jn20020726119  |4 aut 
CAT |a CONV-FSPS  |b 02  |c 20040507  |l MUB01  |h 1330 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1743 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20041026  |l MUB01  |h 1136 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20041026  |l MUB01  |h 1136 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0808 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1221 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2122 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2220 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2214 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2113 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0600 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1116 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20090615  |l MUB01  |h 0906 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2150 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1426 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1450 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2300 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1658 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1600 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1943 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20150410  |l MUB01  |h 1313 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1020 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0452 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20180509  |l MUB01  |h 2352 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20200420  |l MUB01  |h 1502 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-15 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DLOVY  |b KUK - dlouhodobé  |3 611-ASSE  |9 NOVOT-145097-01  |5 4303000493  |8 20040507  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00000001 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - dlouhodobé  |d 611-ASSE  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 1  |j DLOVY