Kovářství /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Frolec, Ivo, 1961- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 2003
Edition:1. vyd.
Series:Řemesla, tradice, technika
Subjects:
LEADER 03760nam a22009137a 4500
001 MUB01000142459
003 CZ BrMU
005 20121217153816.0
008 040310s2003 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-05 
015 |a cnb001300915 
020 |a 80-247-0611-3 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 39  |x Kulturní antropologie. Etnologie. Etnografie  |2 Konspekt  |9 1 
080 |a (0.062)  |2 MRF 
080 |a 682  |2 MRF 
100 1 |a Frolec, Ivo,  |d 1961-  |7 jn20001103552  |4 aut 
245 1 0 |a Kovářství /  |c Ivo Florec 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 2003 
300 |a 152 s., [8] s. barev. obr. příl. :  |b il. 
490 1 |a Řemesla, tradice, technika 
650 0 7 |a kovářství  |7 ph114996  |2 czenas 
650 0 9 |a smithery  |2 eczenas 
655 7 |a populárně-naučné publikace  |7 fd131864  |2 czenas 
830 0 |a Řemesla, tradice, technika 
CAT |a NOVACKOVA  |b 02  |c 20040310  |l MUB01  |h 1407 
CAT |a MARKETA  |b 02  |c 20040601  |l MUB01  |h 1512 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1743 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1221 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2121 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20060710  |l MUB01  |h 1134 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2113 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 1002 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1818 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1116 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20081006  |l MUB01  |h 1009 
CAT |c 20081009  |l MUB01  |h 1437 
CAT |c 20081009  |l MUB01  |h 1532 
CAT |c 20081013  |l MUB01  |h 1116 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20081022  |l MUB01  |h 0600 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0410 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 2315 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2149 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1425 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0612 
CAT |c 20100105  |l MUB01  |h 1052 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0720 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2111 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0127 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20111026  |l MUB01  |h 1408 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1612 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2259 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1310 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1645 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1957 
CAT |a KAHOUNOVA  |b 02  |c 20121217  |l MUB01  |h 1538 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1655 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1559 
CAT |c 20150401  |l MUB01  |h 1503 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1942 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0450 
CAT |c 20161008  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2145 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0813 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1807 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0935 
M54 |a 39 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-05 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A-52899  |5 2570410045  |4 *  |8 20041206  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s grant3300 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 EETNO  |b evrop. etnologie  |3 1-1376  |5 2570402085  |8 20040310  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s kupKat3300 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 MUZEO  |b muzeologie  |3 T-256  |5 2570618562  |4 Grant 2266  |8 20061215  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s grant2640 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DLOVY  |b KUK - dlouhodobé  |9 ANORG-142459-01  |5 3145334150  |4 DPČ: 06/37, DISP.: CHEMI z PrF  |7 Dotisk, 2005  |8 20070103  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20061231  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A-52899  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 12  |j SKLAD 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c muzeologie  |d T-256  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j MUZEO 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - dlouhodobé  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j DLOVY