21.8.1968 - okupace Československa : bratrská agrese /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Fidler, Jiří, 1961- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Havran, 2003
Edition:Vyd. 1.
Series:Dny, které tvořily české dějiny ; sv. 9
LEADER 02711nam a22006977a 4500
001 MUB01000141446
003 CZ BrMU
005 20121018165632.0
008 040122s2003 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-15 
015 |a cnb001292623 
020 |a 80-86515-35-4 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 94(437)  |x Dějiny Česka a Slovenska  |2 Konspekt  |9 8 
100 1 |a Fidler, Jiří,  |d 1961-  |7 jn19990209182  |4 aut 
245 1 0 |a 21.8.1968 - okupace Československa :  |b bratrská agrese /  |c Jiří Fidler 
246 3 2 |a Okupace Československa :  |b bratrská agrese 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Havran,  |c 2003 
300 |a 195 s. 
490 1 |a Dny, které tvořily české dějiny ;  |v sv. 9 
830 0 |a Dny, které tvořily české dějiny ;  |v sv. 9 
CAT |a NOVACKOVA  |b 02  |c 20040123  |l MUB01  |h 1007 
CAT |a RADKA  |b 02  |c 20040129  |l MUB01  |h 1221 
CAT |a NIKOL  |b 02  |c 20040130  |l MUB01  |h 1004 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1743 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1221 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2121 
CAT |a BART  |b 02  |c 20061218  |l MUB01  |h 1310 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2113 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 1001 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1818 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1116 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20081006  |l MUB01  |h 1009 
CAT |c 20081009  |l MUB01  |h 1437 
CAT |c 20081009  |l MUB01  |h 1532 
CAT |c 20081013  |l MUB01  |h 1115 
CAT |c 20090615  |l MUB01  |h 0905 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2148 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1424 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0719 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2110 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0127 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1611 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1308 
CAT |a JKADLEC  |b 02  |c 20121018  |l MUB01  |h 1653 
CAT |a JKADLEC  |b 02  |c 20121018  |l MUB01  |h 1656 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1848 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1653 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1940 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0449 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2144 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-15 
M54 |a 943.71 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 38091  |5 2570400685  |4 *  |8 20040123  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - historicky ustav  |2 FFUHV  |b historický ústav  |3 F.2-DNYČ-0.9  |5 257HU01117  |4 *  |8 20121018  |f 74  |f Měsíční  |s revize 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 38091  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD 
AVA |a FIL50  |b FFUHV  |c historický ústav  |d F.2-DNYČ-0.9  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j FFUHV