Hudební nástroje evropské hudební kultury : [fotografický atlas] /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čížek, Bohuslav, 1940- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Aventinum, 2002.
Edition:Vyd. 1.
Series:Fotografické atlasy
Subjects:
LEADER 03440nam a22008897a 4500
001 MUB01000140233
003 CZ BrMU
005 20170315213307.0
008 031128s2002 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-15 
015 |a cnb001183241 
020 |a 80-7151-211-7 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD003 
072 7 |a 780.6  |x Hudební nástroje a příslušenství  |2 Konspekt  |9 9 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
080 |a (084.12)  |2 MRF 
080 |a (4)  |2 MRF 
080 |a 780.61/.66  |2 MRF 
100 1 |a Čížek, Bohuslav,  |d 1940-  |7 xx0009236  |4 aut 
245 1 0 |a Hudební nástroje evropské hudební kultury :  |b [fotografický atlas] /  |c Bohuslav Čížek 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Aventinum,  |c 2002. 
300 |a 256 s. :  |b barev. il. +  |e 1 CD-ROM 
490 1 |a Fotografické atlasy 
650 0 7 |a hudební nástroje  |7 ph114725  |z Evropa  |2 czenas 
650 0 9 |a musical instruments  |z Europe  |2 eczenas 
655 7 |a přehledy  |7 fd133202  |2 czenas 
655 7 |a fotografické publikace  |7 fd132276  |2 czenas 
655 9 |a surveys  |2 eczenas 
655 9 |a photographical works  |2 eczenas 
830 0 |a Fotografické atlasy 
CAT |a NOVACKOVA  |b 02  |c 20031128  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a RADKA  |b 02  |c 20031203  |l MUB01  |h 1537 
CAT |a MARKETA  |b 02  |c 20031204  |l MUB01  |h 1442 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1743 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1220 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2121 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2112 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 1001 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1818 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080516  |l MUB01  |h 0603 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1116 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20081006  |l MUB01  |h 1009 
CAT |c 20081009  |l MUB01  |h 1437 
CAT |c 20081009  |l MUB01  |h 1532 
CAT |c 20081013  |l MUB01  |h 1115 
CAT |c 20090615  |l MUB01  |h 0905 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2147 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1423 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0718 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2110 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0127 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20110922  |l MUB01  |h 0825 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1609 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2259 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1306 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1645 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1957 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1651 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1939 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1019 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0448 
CAT |c 20161008  |l MUB01  |h 2232 
CAT |a PRESOVAX  |b 02  |c 20170315  |l MUB01  |h 2133 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2144 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0813 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1807 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0934 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-06-15 
M54 |a 78 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - hudebni veda  |2 HUVED  |b hudební věda  |3 G-1 (Číž)  |5 2570309457  |7 + CD-ROM [i.e. příl.]  |8 20031128  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s grant3400 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K2P  |b ÚK - 2. podlaží  |3 712ČÍŽE  |5 3201069197  |7 + 1 CD-ROM (CD 214)  |8 20110922  |f 74  |f Měsíční  |r 20110922 
AVA |a FIL50  |b FFHUD  |c hudební věda  |d G-1 (Číž)  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 3  |j HUVED 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 2. podlaží  |d 712ČÍŽE  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j K2P