Hovory s Primo Levim, 1963-1987 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Levi, Primo, 1919-1987 (Author)
Other Authors: Belpoliti, Marco, 1954- (Editor), Janderová, Drahoslava, 1946- (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Paseka, 2003
Edition:Vyd. 1.
Related Items:Translation of: Primo Levi, conversazioni e interviste
LEADER 02527nam a22006617a 4500
001 MUB01000138715
003 CZ BrMU
005 20180702082848.0
008 031003s2003 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-05-07 
015 |a cnb001241347 
020 |a 80-7185-570-7 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
041 1 |a cze 
072 7 |a 821.131.1  |x Italská literatura  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Levi, Primo,  |d 1919-1987  |7 jn19990005032  |4 aut 
245 1 0 |a Hovory s Primo Levim, 1963-1987 /  |c vybral, uspořádal a poznámkami opatřil Marco Belpoliti ; [přeložila Drahoslava Janderová] 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Paseka,  |c 2003 
300 |a 245 s. 
700 1 |a Belpoliti, Marco,  |d 1954-  |7 xx0012092  |4 edt 
700 1 |a Janderová, Drahoslava,  |d 1946-  |7 jk01050881  |4 trl 
765 0 |t Primo Levi, conversazioni e interviste 
CAT |a NOVACKOVA  |b 02  |c 20031003  |l MUB01  |h 0834 
CAT |a MARKETA  |b 02  |c 20031104  |l MUB01  |h 1303 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1743 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1220 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2121 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2112 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 1000 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080416  |l MUB01  |h 0606 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1818 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080516  |l MUB01  |h 0602 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080518  |l MUB01  |h 0606 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080519  |l MUB01  |h 0600 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20081006  |l MUB01  |h 1009 
CAT |c 20090507  |l MUB01  |h 0902 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2145 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1422 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0717 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20100525  |l MUB01  |h 1505 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1607 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20111128  |l MUB01  |h 1853 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1304 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1846 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1648 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1937 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0446 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20180702  |l MUB01  |h 0828 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2144 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-05-07 
M54 |a 850 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 850-LEVI2-6  |5 2570307625  |4 *  |8 20031003  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 850-LEVI2-6  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 18  |j VYBER