Pokrokové hnutí na Moravě v letech 1898-1909

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Malíř, Jiří, 1949- (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1974.
Subjects:
LEADER 02550ctm a22006137a 4500
001 MUB01000137457
003 CZ BrMU
005 20031218000000.0
008 980702s1974 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-05-07 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
100 1 |a Malíř, Jiří,  |d 1949-  |7 jk01073274  |% UČO 2183  |4 dis 
245 1 0 |a Pokrokové hnutí na Moravě v letech 1898-1909  |h [rukopis] /  |c Jiří Malíř. 
246 1 4 |a Pokrokové hnutí na Moravě.  |n Sv. 1 
260 |c 1974. 
300 |a 152 s. 
500 |a Pokračuje jako: Moravské pokrokové hnutí v letech 1906-1909 : vývoj moravské pokrokové strany. 
502 |a Dizertace--Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Brně, Filozofická fakulta, 1974. 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Filozofická fakulta.  |4 dgg 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1831 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1743 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0808 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1220 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20050125  |l MUB01  |h 1116 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20050125  |l MUB01  |h 1116 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2121 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0941 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2112 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1818 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1116 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20090507  |l MUB01  |h 0901 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2144 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1421 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0716 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100503  |l MUB01  |h 1240 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110315  |l MUB01  |h 1356 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2259 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120411  |l MUB01  |h 1613 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1645 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140109  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0444 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160926  |l MUB01  |h 1120 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-05-07 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 D-5282/1  |5 257R049652  |4 *  |8 20030801  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d D-5282/1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 2  |j SKLAD