Život a pochvala svatého Cyrila učitele slovanského národa /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Vašica, Josef, 1884-1968 (Translator)
Format: Book
Published: V Brně : [s.n.], 1927.
Series:Dobré dílo ; sv. 93
Subjects:
Cover Image
LEADER 02188cam a22005653a 4500
001 MUB01000134015
003 CZ BrMU
005 20000915000000.0
008 000915s1927 xr ||||| |||||||||||||||d
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 2  |x Náboženství  |2 Konspekt  |9 5 
245 0 0 |a Život a pochvala svatého Cyrila učitele slovanského národa /  |c ze staroslověnštiny nově přeložil Josef Vašica. 
260 |a V Brně :  |b [s.n.],  |c 1927. 
490 1 |a Dobré dílo ;  |v sv. 93 
500 |a "Tiskem Pokorného a spol. v Brně"--Tiráž. 
650 0 7 |a Náboženství.Teologie  |2 local 
700 1 |a Vašica, Josef,  |d 1884-1968  |7 jk01141678  |4 trl 
830 0 |a Dobré dílo ;  |v sv. 93 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1853 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1743 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0808 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1219 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2120 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2219 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2213 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2111 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0956 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1818 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1116 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0944 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1055 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2142 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1418 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2107 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0125 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20101208  |l MUB01  |h 1318 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1601 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2257 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1257 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20121101  |l MUB01  |h 0739 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1842 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1638 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1200 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0439 
M54 |a 2 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 I-11474  |9 2-ŽIVO1-1  |6 32-44  |5 257R081919  |7 s věnováním překladatele  |8 20030728  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d I-11474  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 2  |j SKLAD