Zapadlo slunce za dnem, který nebyl : zapomenutí, opomíjení a opovrhovaní : z jiné historie české literatury (léta 1850-1940) /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Wernisch, Ivan, 1942- (Compiler)
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : Petrov, 2000
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02720cam a22007337a 4500
001 MUB01000130930
003 CZ BrMU
005 20190522092609.0
008 010306s2000 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-05-07 
015 |a cnb000990322 
020 |a 80-7227-087-7 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 821.162.3  |x Česká literatura  |2 Konspekt  |9 25 
080 |a 821.162.3  |2 MRF 
080 |a (082.21)  |2 MRF 
100 1 |a Wernisch, Ivan,  |d 1942-  |7 jk01151615  |4 aut  |4 com 
245 1 0 |a Zapadlo slunce za dnem, který nebyl :  |b zapomenutí, opomíjení a opovrhovaní : z jiné historie české literatury (léta 1850-1940) /  |c Ivan Wernisch 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Brno :  |b Petrov,  |c 2000 
300 |a 438 s. 
650 0 7 |a česká literatura  |7 ph116858  |2 czenas 
650 0 9 |a Czech literature  |2 eczenas 
655 7 |a antologie  |7 fd131819  |2 czenas 
655 9 |a anthology  |2 eczenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1851 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1742 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0852 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0807 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1219 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2120 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2219 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2213 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2111 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080318  |l MUB01  |h 1252 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0955 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1818 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1116 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20090507  |l MUB01  |h 0901 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2141 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1416 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0713 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100804  |l MUB01  |h 1212 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1557 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2256 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1254 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1840 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1634 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1555 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1158 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1931 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0435 
CAT |a MARKETA  |b 02  |c 20190522  |l MUB01  |h 0926 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2142 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0809 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1803 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0931 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-05-07 
M54 |a 885.0t 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A3-6001  |6 01-1275  |5 2570101275  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A3-6001  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 10  |j SKLAD