Zákopová válka / Yvette Heřtová.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Heřtová, Yvette, 1933- (Author)
Format: Book
Published: Praha : Naše vojsko, 1988.
Subjects:
LEADER 02178cam a22005893a 4500
001 MUB01000130798
003 CZ BrMU
005 20171002113458.0
008 970611s1988 xr ||||| |||||||||||||||d
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 94(4)  |x Dějiny Evropy  |2 Konspekt  |9 8 
100 1 |a Heřtová, Yvette,  |d 1933-  |7 jk01040957  |4 aut 
245 1 0 |a Zákopová válka /  |b Yvette Heřtová. 
260 |a Praha :  |b Naše vojsko,  |c 1988. 
300 |a 411 s. 
650 0 7 |a první světová válka (1914-1918)  |7 ph126327  |2 czenas 
650 0 7 |a zákopová válka  |7 ph573134  |2 czenas 
650 0 9 |a World War (1914-1918)  |2 eczenas 
650 0 9 |a trench warfare  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1851 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1742 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0807 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1219 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2120 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2219 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2213 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2111 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0955 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1818 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1116 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0944 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1054 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2140 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1416 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0713 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110120  |l MUB01  |h 1218 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1557 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2256 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1254 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1839 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1633 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1157 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0435 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20171002  |l MUB01  |h 1134 
M54 |a 940 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 26207  |6 88-5309  |5 257R012826  |4 #  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20031114 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 26207  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 2  |j SKLAD