Začínáme s francouzštinou.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Wilkes, Angela, 1952- (Author)
Format: Book
Published: Plzeň : Jiří Fraus, 1993.
Subjects:
LEADER 02046cam a22005533a 4500
001 MUB01000130185
003 CZ BrMU
005 19991001000000.0
008 970626s1993 xr ||||| |||||||||||||||d
020 |a 80-85784-05-X 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 811.133.1  |x Francouzština  |2 Konspekt  |9 11 
100 1 |a Wilkes, Angela,  |d 1952-  |7 xx0010457  |4 aut 
245 1 0 |a Začínáme s francouzštinou. 
260 |a Plzeň :  |b Jiří Fraus,  |c 1993. 
650 0 7 |a francouzština  |7 ph135297  |2 czenas 
650 0 9 |a French language  |2 eczenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1851 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1742 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0807 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1219 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2120 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2219 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2213 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2111 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1818 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1116 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0944 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1054 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2140 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1415 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0712 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1556 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2256 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1253 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1839 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1632 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1554 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1157 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1931 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0434 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20180716  |l MUB01  |h 1423 
M54 |a 804.0 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 804.0-WILK1-1  |9 3-3294  |6 93-6392  |5 257R016144  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 804.0-WILK1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 16  |j VYBER