Vývoj školství v Poličce v letech 1848-1918

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mrkosová, Jana (Dissertant)
Other Authors: Malíř, Jiří, 1949- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1991
Subjects:
LEADER 02159ntm a22005417a 4500
001 MUB01000126139
003 CZ BrMU
005 20190319072016.0
008 970425s1991 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-31 
040 |a BOD001  |b cze 
100 1 |a Mrkosová, Jana  |* [absolvent FF MU, 1991]  |4 dis 
245 1 0 |a Vývoj školství v Poličce v letech 1848-1918  |h [rukopis] /  |c Jana Mrkosová 
260 |c 1991 
300 |a 122 s., 28 s. příloh 
500 |a Vedoucí práce: Jiří Malíř 
502 |a Diplomová práce--Masarykova univerzita v Brně, Filozofická fakulta, 1991 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Malíř, Jiří,  |d 1949-  |7 jk01073274  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Filozofická fakulta  |7 kn20010709276  |4 dgg 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1849 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1742 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0852 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0807 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1218 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2119 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050812  |l MUB01  |h 1013 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050812  |l MUB01  |h 1013 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2110 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1818 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1116 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20090331  |l MUB01  |h 0912 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2138 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1413 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0709 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2254 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1626 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0430 
CAT |a DRIMLOVAX  |b 02  |c 20160429  |l MUB01  |h 0748 
CAT |a HANDL  |b 02  |c 20190319  |l MUB01  |h 0720 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-31 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 D-8955  |5 257R006759  |4 *  |8 20030728  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d D-8955  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD