Vojta Náprstek a jeho doba /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šolle, Zdeněk, 1924-2008 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Felis, 1994
Subjects:
LEADER 02563cam a22006857a 4500
001 MUB01000124045
003 CZ BrMU
005 20141006104548.0
008 960328s1994 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-31 
015 |a cnb000531550 
020 |a 80-901766-0-7 
040 |a BOD001  |b cze 
100 1 |a Šolle, Zdeněk,  |d 1924-2008  |7 jk01130731  |4 aut 
245 1 0 |a Vojta Náprstek a jeho doba /  |c Zdeněk Šolle 
260 |a Praha :  |b Felis,  |c 1994 
300 |a 255 s., [32] s. obr. příl. 
600 1 7 |a Náprstek, Vojta,  |d 1826-1894  |7 jk01082705  |2 czenas 
655 7 |a biografie  |7 fd131909  |2 czenas 
655 9 |a biography  |2 eczenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1848 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1329 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1329 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1742 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0852 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0807 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1218 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2119 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20050609  |l MUB01  |h 1528 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20050609  |l MUB01  |h 1528 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2218 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2212 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2110 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1818 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1116 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0943 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1054 
CAT |c 20090331  |l MUB01  |h 0911 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2136 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1411 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0707 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111130  |l MUB01  |h 1544 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111201  |l MUB01  |h 0843 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111201  |l MUB01  |h 0843 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2254 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1623 
CAT |a LUKAS  |b 02  |c 20130305  |l MUB01  |h 1814 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20141006  |l MUB01  |h 1045 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1928 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20150819  |l MUB01  |h 0951 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0428 
CAT |c 20171207  |l MUB01  |h 1412 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2141 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-31 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 MUZEO  |b muzeologie  |3 E-45  |5 2579601807  |8 20030728  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c muzeologie  |d E-45  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j MUZEO