Úvod do teorie žurnalistiky.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hudec, Vladimír, 1927- (Author)
Format: Book
Published: [Praha] : Novinář, 1989.
Subjects:
LEADER 02061nam a22005653a 4500
001 MUB01000120565
003 CZ BrMU
005 20121010104801.0
008 980722s1989 xr ||||| |||||||||||||||d
020 |a 80-7077-048-1 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 070  |x Noviny. Tisk. Žurnalistika  |2 Konspekt  |9 12 
100 1 |a Hudec, Vladimír,  |d 1927-  |7 jk01043201  |4 aut 
245 1 0 |a Úvod do teorie žurnalistiky. 
260 |a [Praha] :  |b Novinář,  |c 1989. 
650 0 7 |a Noviny. Tisk. Žurnalistika  |2 local 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1846 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1742 
CAT |a FIX65007  |b 02  |c 20041011  |l MUB01  |h 2103 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0806 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1217 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2118 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2217 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2212 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2110 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1818 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1115 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0943 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1053 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2133 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1409 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0704 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1542 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2252 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1244 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20121010  |l MUB01  |h 1048 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1833 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1617 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1151 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1926 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0424 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0807 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1801 
M54 |a 070 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A1-13113  |6 89-4947  |5 257R052174  |4 *  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A1-13113  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 8  |j SKLAD