Tisíc let česko-německých vztahů : data, jména a fakta k politickému, kulturnímu a církevnímu vývoji v českých zemích /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bauer, Franz, 1930- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Panevropa, 1995.
Edition:2., rozš. a přeprac. vyd.
Subjects:
LEADER 02985cam a22007457a 4500
001 MUB01000115419
003 CZ BrMU
005 20170915111317.0
008 960201s1995 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-23 
015 |a cnb000115126 
020 |a 80-85846-03-9 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 94(4)  |x Dějiny Evropy  |2 Konspekt  |9 8 
245 0 0 |a Tisíc let česko-německých vztahů :  |b data, jména a fakta k politickému, kulturnímu a církevnímu vývoji v českých zemích /  |c Franz Bauer ... [et al.]. 
250 |a 2., rozš. a přeprac. vyd. 
260 |a Praha :  |b Panevropa,  |c 1995. 
300 |a 288, [8] s. 
650 0 7 |a Češi a Němci  |7 ph135237  |2 czenas 
650 0 9 |a Czechs and Germans  |2 eczenas 
651 7 |a Československo  |7 ge131689  |x národnostní poměry  |2 czenas 
651 9 |a Czechoslovakia  |x nationalities relations  |2 eczenas 
655 7 |a sborníky  |7 fd163935  |2 czenas 
655 9 |a collections of works  |2 eczenas 
700 1 |a Bauer, Franz,  |d 1930-  |7 jn20000600663  |4 aut 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1844 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1742 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0806 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1217 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2118 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2217 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2211 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2109 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0945 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1818 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1115 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20090323  |l MUB01  |h 0921 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2128 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1405 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20100930  |l MUB01  |h 1513 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20100930  |l MUB01  |h 1515 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1439 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1536 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2250 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1239 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1829 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1609 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1549 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1147 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1923 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0418 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20170915  |l MUB01  |h 1113 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2139 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0806 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1800 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0927 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-23 
M54 |a 940 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 78943  |5 2579600164  |4 *  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 940-BAUE1-1  |5 2579603701  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s převod 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 940-BAUE1-1  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 9  |j VYBER