Světlo přichází potmě /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Rotrekl, Zdeněk, 1920-2013 (Author)
Other Authors: Uhdeová, Jana, 1975- (Editor), Uhdeová, Jitka, 1942- (Editor)
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : Atlantis, 2001.
Edition:Vyd. 1.
Series:Rotrekl, Zdeněk, 1920- Sebraná díla. 2001 ; 2.
Subjects:
LEADER 03039cam a22008057a 4500
001 MUB01000111110
003 CZ BrMU
005 20141016133046.0
008 020116s2001 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-23 
015 |a cnb001036895 
020 |a 80-7108-229-5 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 821.162.3  |x Česká literatura  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Rotrekl, Zdeněk,  |d 1920-2013  |7 jk01102796  |4 aut 
245 1 0 |a Světlo přichází potmě /  |c Zdeněk Rotrekl ; [k vydání připravily Jana a Jitka Uhdeovy] 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Brno :  |b Atlantis,  |c 2001. 
300 |a 271 s. 
490 1 |a Spisy ;  |v 2 
650 0 7 |a česká literatura  |7 ph116858  |2 czenas 
650 0 9 |a Czech literature  |2 eczenas 
655 4 |a beletrie 
700 1 |a Uhdeová, Jana,  |d 1975-  |7 xx0021757  |4 edt 
700 1 |a Uhdeová, Jitka,  |d 1942-  |7 jo2003163178  |4 edt 
800 1 |a Rotrekl, Zdeněk,  |d 1920-  |t Sebraná díla.  |f 2001 ;  |v 2. 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1842 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040914  |l MUB01  |h 1609 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040914  |l MUB01  |h 1609 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1742 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0806 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1216 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2117 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2216 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2211 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2108 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0941 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1818 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080513  |l MUB01  |h 0630 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1115 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20090323  |l MUB01  |h 0921 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2125 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1402 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0656 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110310  |l MUB01  |h 1041 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1531 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111201  |l MUB01  |h 1249 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20120307  |l MUB01  |h 1430 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2248 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1235 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1826 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1602 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20130612  |l MUB01  |h 0006 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20141016  |l MUB01  |h 1330 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1145 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1920 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0413 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2139 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0805 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1759 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0926 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-23 
M54 |a 885.0 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 885.0-ROTR1-11  |5 2570200204  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 885.0-ROTR1-11  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 20  |j VYBER