Studie a kritiky /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kožmín, Zdeněk, 1925-2007 (Author)
Other Authors: Burešová, Helena (Editor), Urbanec, Pavel (Editor)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Torst, 1995
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 04016cam a22009737a 4500
001 MUB01000109549
003 CZ BrMU
005 20210427083910.0
008 960129s1995 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-17 
015 |a cnb000116253 
020 |a 80-85639-60-2 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD003  |d BOD114 
072 7 |a 82.0  |x Literatura (teorie)  |2 Konspekt  |9 11 
080 |a 82-95  |2 MRF 
080 |a 821.162.3  |2 MRF 
080 |a 82  |2 MRF 
080 |a 82.0  |2 MRF 
100 1 |a Kožmín, Zdeněk,  |d 1925-2007  |7 jk01062674  |% UČO 1401  |4 aut 
245 1 0 |a Studie a kritiky /  |c Zdeněk Kožmín ; soupis prací Zdeňka Kožmína sestavili Helena Burešová a Pavel Urbanec 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Torst,  |c 1995 
300 |a 635 s. 
504 |a Obsahuje bibliografie 
650 0 7 |a česká literatura  |7 ph116858  |2 czenas 
650 0 7 |a literární kritika  |7 ph115157  |2 czenas 
650 0 7 |a literární věda  |7 ph137144  |2 czenas 
650 0 7 |a literatura  |7 ph117222  |2 czenas 
650 0 9 |a Czech literature  |2 eczenas 
650 0 9 |a literary criticism  |2 eczenas 
650 0 9 |a literary studies  |2 eczenas 
650 0 9 |a literature  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
700 1 |a Burešová, Helena  |* [editorka]  |4 edt 
700 1 |a Urbanec, Pavel  |4 edt 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1842 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1742 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0805 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1216 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2117 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2216 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2211 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2108 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080317  |l MUB01  |h 1127 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0940 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1818 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1115 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0951 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20080908  |l MUB01  |h 0943 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20080930  |l MUB01  |h 1024 
CAT |c 20090317  |l MUB01  |h 1009 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2124 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1401 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0654 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100512  |l MUB01  |h 0907 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1528 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2248 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1234 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1825 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1558 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1547 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1144 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1919 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20150427  |l MUB01  |h 1515 
CAT |a ZITTERBART  |b 02  |c 20150602  |l MUB01  |h 0628 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20151221  |l MUB01  |h 1614 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0411 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2139 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20210427  |l MUB01  |h 0839 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0805 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1759 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0925 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-17 
M54 |a 82 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 82-KOŽM1-3  |9 31770  |5 2570105276  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 82-KOŽM1-3  |9 31770  |5 2570301290  |4 *  |8 20030728  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 82-KOŽM1-3  |9 31770  |5 2579600175  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 DI-5198  |6 čj 96/244  |5 3201R51131  |8 20080930  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 82-KOŽM1-3  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 1  |h N  |i 90  |j VYBER 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d DI-5198  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 16  |j KDEP