Soudobá sociologie. II, Teorie průmyslových společností /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Klofáč, Jaroslav, 1921-1981 (Author), Tlustý, Vojtěch, 1921-1989 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Svoboda, 1967
Edition:Vyd. 1.
Series:Členská knižnice (Svoboda)
Subjects:
LEADER 04996cam a22009257a 4500
001 MUB01000105341
003 CZ BrMU
005 20150420101912.0
008 931222s1967 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-17 
015 |a cnb000122648 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD003  |d BOD031  |d BOD114  |d BOD002 
072 7 |a 316  |x Sociologie  |2 Konspekt  |9 18 
080 |a 316  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Klofáč, Jaroslav,  |d 1921-1981  |7 jk01060650  |4 aut 
245 1 0 |a Soudobá sociologie.  |n II,  |p Teorie průmyslových společností /  |c Jaroslav Klofáč, Vojtěch Tlustý 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Svoboda,  |c 1967 
300 |a 480 s. 
490 1 |a Členská knižnice 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a sociologie  |7 ph116198  |2 czenas 
650 0 9 |a sociology  |2 eczenas 
655 7 |a přehledy  |7 fd133202  |2 czenas 
655 9 |a surveys  |2 eczenas 
700 1 |a Tlustý, Vojtěch,  |d 1921-1989  |7 jk01132543  |4 aut 
830 0 |a Členská knižnice (Svoboda) 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1840 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0805 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1215 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2116 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20050221  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20050221  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2215 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2210 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2107 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0936 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1817 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1115 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20090317  |l MUB01  |h 1008 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2120 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1358 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0650 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20110214  |l MUB01  |h 1414 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20110214  |l MUB01  |h 1415 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1522 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20111206  |l MUB01  |h 1335 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20111213  |l MUB01  |h 2304 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20111213  |l MUB01  |h 2310 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2246 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1551 
CAT |a MALIKOVA  |b 02  |c 20150420  |l MUB01  |h 1019 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0406 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2138 
920 |a 000190277 
920 |a 000253125 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-17 
M54 |a 316 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 1-44709/2  |5 2576710046  |4 *  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 EETNO  |b evrop. etnologie  |3 2-1587  |6 67-10044  |5 257R232561  |4 *  |8 20120227  |f 78  |f Mimo UK  |r 20120224  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-14175  |9 E3-207  |5 4240712528  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170829  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-2160  |9 E3-207  |5 4240701090  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170721  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-2161  |9 E3-207  |5 4240703203  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170721  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-2162  |9 E3-207  |5 4240706399  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170721  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-2163  |9 E3-207  |5 4240701087  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170918  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-4055  |9 E3-207  |5 4240701089  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170724  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-6217  |9 E3-207  |5 4240701088  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170724  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-6220  |9 E3-207  |5 4240710371  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170724  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-23819  |6 67/3277  |5 3147R47473  |4 DPČ: 67/149, DISP.: SOC  |7 DISP.: SOC  |8 20150420  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-2250/2  |6 67/4549  |5 3201R12202  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 1-44709/2  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c evrop. etnologie  |d 2-1587  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j EETNO 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-14175  |e available  |t K dispozici  |f 8  |g 0  |h N  |i 1  |j SKFSS 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-2250/2  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j KDEP 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-23819  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD