Sociální příčiny kriminality mládeže

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sekot, Aleš, 1947- (Dissertant)
Other Authors: Solař, Josef, 1919-2002 (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1970.
Subjects:
Cover Image
LEADER 03029ctm a22007817a 4500
001 MUB01000104464
003 CZ BrMU
005 20210319120247.0
008 980313s1970 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-17 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 316  |x Sociologie  |2 Konspekt  |9 18 
100 1 |a Sekot, Aleš,  |d 1947-  |7 xx0002596  |% UČO 24446  |4 dis 
245 1 0 |a Sociální příčiny kriminality mládeže  |h [rukopis] /  |c Aleš Sekot. 
260 |c 1970. 
300 |a [2], 110 s. 
500 |a Vedoucí práce: Josef Solař. 
502 |a Diplomová práce--Univerzita J.E. Purkyně v Brně, Filozofická fakulta, 1970 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
650 0 7 |a sociologie  |7 ph116198  |2 czenas 
650 0 9 |a sociology  |2 eczenas 
700 1 |a Solař, Josef,  |d 1919-2002  |7 jk01120375  |4 ths 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Filozofická fakulta  |7 kn20010709347  |4 dgg 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1839 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1711 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1711 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0805 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1215 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2116 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20050221  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20050221  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2215 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2210 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20060215  |l MUB01  |h 1335 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2107 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0935 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1817 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1115 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20090317  |l MUB01  |h 1008 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2120 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1357 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0649 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100901  |l MUB01  |h 1049 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110628  |l MUB01  |h 1448 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110628  |l MUB01  |h 1557 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1521 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2246 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1229 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1821 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1550 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20130311  |l MUB01  |h 1113 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130703  |l MUB01  |h 0835 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1545 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1140 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0405 
CAT |a HANDL  |b 02  |c 20210319  |l MUB01  |h 1202 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0804 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1758 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-17 
M54 |a 316 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 D-3579  |5 257R042913  |4 *  |8 20030728  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d D-3579  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD