Sociální faktory školního neúspěchu dětí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Coufal, Jan. (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1994.
Subjects:
Cover Image
LEADER 01988ctm a22005057a 4500
001 MUB01000104392
003 CZ BrMU
005 20190910132134.0
008 961022s1994 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-17 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
100 1 |a Coufal, Jan.  |4 dis 
245 1 0 |a Sociální faktory školního neúspěchu dětí  |h [rukopis] /  |c Vypracoval: Jan Coufal. 
260 |c 1994. 
300 |a 103 s. 
500 |a Vedoucí práce: Miroslav Gregor. 
502 |a Diplomová práce--Masarykova univerzita v Brně, Filozofická fakulta, 1994. 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Filozofická fakulta  |7 kn20010709276  |4 dgg 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1839 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1711 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1711 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0805 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1215 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2116 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2107 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0935 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1817 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1115 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20090317  |l MUB01  |h 1008 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2120 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1357 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0649 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2246 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1550 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0405 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20190910  |l MUB01  |h 1321 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-17 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 D-9470  |5 257R000617  |4 #  |8 20030728  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d D-9470  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD