Slovenska slovnica in jezikovna vadnica /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Žagar, France (Author)
Other Authors: Kos, Božo, 1931- (Illustrator)
Format: Book
Language:Slovenian
Published: Maribor : Obzorja, 1996
Edition:9. izd.
Subjects:
LEADER 02936cam a22007337a 4500
001 MUB01000102849
003 CZ BrMU
005 20151215154928.0
008 030318s1996 xv ||||| |||||||||||slv d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-17 
020 |a 86-377-0057-8 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 811.163  |x Jihoslovanské jazyky  |2 Konspekt  |9 11 
100 1 |a Žagar, France  |4 aut 
245 1 0 |a Slovenska slovnica in jezikovna vadnica /  |c France Žagar ; [sodeloval Jože Toporišič ; ilustriral Božo Kos] 
250 |a 9. izd. 
260 |a Maribor :  |b Obzorja,  |c 1996 
300 |a 350 s. :  |b il. 
650 0 7 |a slovinština  |7 ph125695  |2 czenas 
650 0 9 |a Slovenian language  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
700 1 |a Kos, Božo,  |d 1931-  |7 xx0034059  |4 ill 
700 1 |a Toporišič, Jože,  |d 1926-2014  |7 js20020925014  |4 oth 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1839 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0805 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1215 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2116 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2215 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2210 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2107 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0934 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1817 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1115 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20090317  |l MUB01  |h 1008 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2118 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1356 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0648 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20101104  |l MUB01  |h 1131 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1433 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1519 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2245 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1228 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1819 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1547 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20130611  |l MUB01  |h 1058 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20131107  |l MUB01  |h 1251 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1544 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1139 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1915 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20150820  |l MUB01  |h 2353 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20150824  |l MUB01  |h 1004 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20150824  |l MUB01  |h 1005 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20151215  |l MUB01  |h 1549 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0402 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-17 
M54 |a 808.63 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 PRIR  |b příručky  |3 slavistika-MEDV  |9 808.63-ŽAGA1-3  |5 2570303084  |4 grant doc. Štěpána  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |p VY  |p Vyřazeno  |r 00000001  |s grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A-7414  |5 2571516641  |8 20151217  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20151217  |s převod 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A-7414  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 2  |j SKLAD