Schody z písku.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Grey, Zane, 1872-1939 (Author)
Format: Book
Published: Praha : Olympia, 1979.
Subjects:
Cover Image
LEADER 01940cam a22005293a 4500
001 MUB01000098951
003 CZ BrMU
005 19971107000000.0
008 971106s1979 xr ||||| |||||||||||||||d
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 821.111(73)  |x Americká literatura  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Grey, Zane,  |d 1872-1939  |7 jn19990002874  |4 aut 
245 1 0 |a Schody z písku. 
260 |a Praha :  |b Olympia,  |c 1979. 
650 0 7 |a Americká literatura v angličtině  |2 local 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1837 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0804 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1214 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2115 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2215 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2210 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2106 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0930 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1817 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1115 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0940 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1051 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2116 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1353 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0643 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1515 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20111124  |l MUB01  |h 1148 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2243 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1224 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1817 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1836 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1137 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0357 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0803 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1757 
M54 |a 820a 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A-18355  |6 79-6937  |5 257R032423  |4 *  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A-18355  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD