Rustic speech and folk-lore /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Wright, Elizabeth Mary, 1863-1958 (Author)
Format: Book
Language:English
Published: London : Oxford University Press, 1914.
Edition:2nd impression.
Subjects:
LEADER 01955cam a2200517ua 4500
001 MUB01000097373
003 CZ BrMU
005 20130522171342.0
008 960617s1914 xxk||||| |||||||||||eng||
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-06 
035 |a (OCoLC)ocm06135062^ 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
100 1 |a Wright, Elizabeth Mary,  |d 1863-1958  |7 mub2013761603  |4 aut 
245 1 0 |a Rustic speech and folk-lore /  |c by Elizabeth Mary Wright. 
250 |a 2nd impression. 
260 |a London :  |b Oxford University Press,  |c 1914. 
300 |a xxiv, 341 p. ;  |c 23 cm. 
504 |a Bibliography: p. xvii-xxi. 
650 0 9 |a English language - Dialects  |2 elocal 
650 0 9 |a Folklore - England  |2 elocal 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1836 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0804 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1214 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2115 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2214 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2210 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2106 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1817 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0940 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1051 
CAT |c 20090306  |l MUB01  |h 0925 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2115 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1352 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0642 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2243 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1834 
CAT |a SMUTNAX  |b 02  |c 20130522  |l MUB01  |h 1713 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0355 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A1-7224  |5 2571111815  |4 *  |8 20030728  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s revize 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A1-7224  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 5  |j SKLAD