Ruská klasická literatura /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Parolek, Radegast, 1920-2019 (Author), Honzík, Jiří, 1924-2018 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Svoboda, 1977
Edition:Vydání I.
Series:Členská knižnice (Svoboda)
Subjects:
LEADER 04553cam a22009977i 4500
001 MUB01000096829
003 CZ BrMU
005 20200218120503.0
008 930723s1977 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-06 
015 |a cnb000164376 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD003  |e rda 
072 7 |a 821.161.1.09  |x Ruská literatura (o ní)  |2 Konspekt  |9 11 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
080 |a 821.161.1-051  |2 MRF 
080 |a 821.161.1(091)  |2 MRF 
100 1 |a Parolek, Radegast,  |d 1920-2019  |7 jk01091773  |4 aut 
245 1 0 |a Ruská klasická literatura /  |c Radegast Parolek, Jiří Honzík 
250 |a Vydání I. 
264 1 |a Praha :  |b Svoboda,  |c 1977 
300 |a 629 stran :  |b ilustrace, portréty 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Členská knižnice 
504 |a Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstřík 
648 7 |a 18.-20. století  |7 ch757019  |2 czenas 
648 4 |a 1789-1917 
650 0 7 |a dějiny ruské literatury  |7 ph504339  |2 czenas 
650 0 7 |a ruští spisovatelé  |7 ph125356  |2 czenas 
650 0 9 |a history of Russian literature  |2 eczenas 
650 0 9 |a Russian authors  |2 eczenas 
655 7 |a přehledy  |7 fd133202  |2 czenas 
655 7 |a e-prezenčka  |2 CZ-BrMU 
655 9 |a surveys  |2 eczenas 
700 1 |a Honzík, Jiří,  |d 1924-2018  |7 jk01041956  |4 aut 
830 0 |a Členská knižnice (Svoboda) 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1836 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0804 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1214 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2115 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2214 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2209 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2106 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080222  |l MUB01  |h 1057 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0928 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1817 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20090306  |l MUB01  |h 0925 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2115 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1352 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0642 
CAT |c 20101123  |l MUB01  |h 1559 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20110505  |l MUB01  |h 1053 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20110505  |l MUB01  |h 1405 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20110505  |l MUB01  |h 1406 
CAT |a IREINOVA  |b 02  |c 20110512  |l MUB01  |h 0851 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1513 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2243 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1223 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1642 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1954 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1833 
CAT |c 20150611  |l MUB01  |h 1156 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1006 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0355 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20180323  |l MUB01  |h 2351 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20191022  |l MUB01  |h 2355 
CAT |a PELOUSKOVA  |b 02  |c 20200218  |l MUB01  |h 1205 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2137 
M54 |a 882t 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-03-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 882t-PARO1-2  |5 2571106747  |4 *--dar (pozůstalost Mgr. P. Kleina)  |8 20110506  |f 74  |f Měsíční  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 882t-PARO1-2  |9 1-5378  |5 2577708095  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 882t-PARO1-2  |9 1-5378  |5 2577708097  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 882t-PARO1-2  |9 1-5378  |5 2577708102  |4 *  |8 20030728  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 882t-PARO1-2  |9 1-5378  |6 77-8091  |5 257R032191  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 882t-PARO1-2  |9 1-5378  |6 77-8100  |5 257R028504  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K3P  |b ÚK - 3. podlaží  |3 859PARO  |5 3201104326  |4 Dar - Novák  |8 20200218  |f 74  |f Měsíční  |r 20200218  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 882t-PARO1-2  |e available  |t K dispozici  |f 6  |g 0  |h N  |i 157  |j VYBER 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 3. podlaží  |d 859PARO  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j K3P