Proč necítím národní hrdost : výbor z publicistiky 1967-1998 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Chudožilov, Petr, 1943- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: V Praze : Dauphin, 1999
Subjects:
LEADER 02389cam a22006377a 4500
001 MUB01000088959
003 CZ BrMU
005 20121025145726.0
008 990303s1999 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-20 
015 |a cnb000655809 
020 |a 80-86019-92-6 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 821.162.3  |x Česká literatura  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Chudožilov, Petr,  |d 1943-  |7 jk01050390  |4 aut 
245 1 0 |a Proč necítím národní hrdost :  |b výbor z publicistiky 1967-1998 /  |c Petr Chudožilov 
260 |a V Praze :  |b Dauphin,  |c 1999 
300 |a 251 s. 
650 0 7 |a česká literatura  |7 ph116858  |2 czenas 
650 0 9 |a Czech literature  |2 eczenas 
655 7 |a výbory  |7 fd133853  |2 czenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1833 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0803 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1212 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2114 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2213 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2209 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20060922  |l MUB01  |h 1340 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2105 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0921 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1817 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20090220  |l MUB01  |h 0919 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2110 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1347 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0634 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1504 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2239 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1216 
CAT |a HONIGOVAX  |b 02  |c 20121025  |l MUB01  |h 1457 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1809 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1820 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1131 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1908 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1003 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0346 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2136 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-20 
M54 |a 885.0 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 885.0-CHUD1-5  |9 33776  |5 2579901061  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 885.0-CHUD1-5  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j VYBER