Počítačový slang

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hofman, Dalibor (Dissertant)
Other Authors: Nekula, Marek, 1965- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1998
Subjects:
LEADER 03229ctm a22008297a 4500
001 MUB01000082912
003 CZ BrMU
005 20140331150828.0
008 981006s1998 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-20 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 811.162.3  |x Čeština  |2 Konspekt  |9 11 
100 1 |a Hofman, Dalibor  |4 dis 
245 1 0 |a Počítačový slang  |h [rukopis] /  |c Dalibor Hofman 
260 |c 1998 
300 |a 112 s. 
500 |a Vedoucí práce: Marek Nekula 
502 |a Diplomová práce--Masarykova univerzita v Brně, Filozofická fakulta, 1998 
650 0 7 |a čeština  |7 ph135292  |2 czenas 
650 0 9 |a Czech language  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
700 1 |a Nekula, Marek,  |d 1965-  |7 jn20000401847  |% UČO 1436  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Ústav českého jazyka  |7 kn20010709055  |4 dgg 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1831 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1710 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1710 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0803 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1211 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2113 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2212 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2208 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2104 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0917 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1817 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1114 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080603  |l MUB01  |h 1425 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0950 
CAT |a CERVINKOVA  |b 02  |c 20081215  |l MUB01  |h 1235 
CAT |c 20090220  |l MUB01  |h 0916 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2106 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1343 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0628 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100623  |l MUB01  |h 1357 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1456 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2237 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1210 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1804 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1810 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130625  |l MUB01  |h 0729 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130625  |l MUB01  |h 0730 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130626  |l MUB01  |h 0725 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130808  |l MUB01  |h 1125 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130808  |l MUB01  |h 1126 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1537 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140128  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a HONIGOVAX  |b 02  |c 20140331  |l MUB01  |h 1508 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140710  |l MUB01  |h 1037 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141105  |l MUB01  |h 0716 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1127 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150929  |l MUB01  |h 0746 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0339 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170404  |l MUB01  |h 1131 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180116  |l MUB01  |h 1147 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181003  |l MUB01  |h 1540 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-20 
M54 |a 808.50 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 D-10670  |5 2579805315  |4 *  |8 20030728  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d D-10670  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 7  |j SKLAD