Personální práce v malých podnicích /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Koubek, Josef, 1940- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 1996.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02580cam a22006977a 4500
001 MUB01000080705
003 CZ BrMU
005 20111216135026.0
008 960618s1996 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-20 
015 |a cnb000126037 
020 |a 80-7169-206-9 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 331  |x Práce  |2 Konspekt  |9 4 
100 1 |a Koubek, Josef,  |d 1940-  |7 xx0004868  |4 aut 
245 1 0 |a Personální práce v malých podnicích /  |c Josef Koubek. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 1996. 
300 |a 192 s. 
650 0 7 |a Personální práce - malé podniky  |2 local 
650 0 7 |a Práce. Zaměstnanost. Ekonomika práce  |2 local 
650 0 7 |a personální management  |7 ph115721  |2 czenas 
650 0 9 |a personnel management  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1830 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a FIX65007  |b 02  |c 20041011  |l MUB01  |h 2102 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0802 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1211 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2113 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2212 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2208 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2104 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0915 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1817 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0950 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20081022  |l MUB01  |h 0600 
CAT |c 20090220  |l MUB01  |h 0915 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2105 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1342 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0626 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1426 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1452 
CAT |a SMUTNAX  |b 02  |c 20111216  |l MUB01  |h 1350 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2236 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1208 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1802 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1536 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1126 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1904 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0337 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2135 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-20 
M54 |a 331 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 331-KOUB1-1  |9 1-9549  |5 2579603530  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 331-KOUB1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 37  |j VYBER