New religious movements : a practical introduction /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Barker, Eileen, 1938- (Author)
Format: Book
Language:English
Published: London : HMSO, 1995
Edition:5th impress. (with amedments).
Subjects:
LEADER 03157cam a22008417a 4500
001 MUB01000071840
003 CZ BrMU
005 20170517142411.0
008 960726s1995 xxk||||| |||||||||||eng|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-18 
020 |a 0-11-340927-3 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 2  |x Náboženství  |2 Konspekt  |9 5 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
080 |a 2-1-8-028.82  |2 MRF 
080 |a 2-8  |2 MRF 
100 1 |a Barker, Eileen,  |d 1938-  |7 mub20191043424  |4 aut 
245 1 0 |a New religious movements :  |b a practical introduction /  |c by Eileen Barker 
250 |a 5th impress. (with amedments). 
260 |a London :  |b HMSO,  |c 1995 
300 |a xii, 234 s. 
650 0 7 |a alternativní religiozita  |7 ph118365  |2 czenas 
650 0 7 |a náboženská hnutí  |7 ph123372  |2 czenas 
650 0 9 |a alternative religiosity  |2 eczenas 
650 0 9 |a religious movements  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
655 7 |a přehledy  |7 fd133202  |2 czenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1826 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1310 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1310 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0802 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1208 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2111 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1609 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1609 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2211 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2207 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2102 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0908 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20090218  |l MUB01  |h 0935 
CAT |a LENKA  |b 02  |c 20090331  |l MUB01  |h 1638 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0406 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 2307 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2100 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1336 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0606 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0616 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1440 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2233 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1158 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1640 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20120917  |l MUB01  |h 1457 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1952 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1752 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1533 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1900 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0328 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20170517  |l MUB01  |h 1424 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20190713  |l MUB01  |h 1735 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0757 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1752 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0917 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-18 
M54 |a 298 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 298-BARK1-1  |5 2579603874  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s grant 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 298-BARK1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 23  |j VYBER