Nevidomí známí, neznámí /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Krchňák, Rudolf, 1905-1996 (Author)
Corporate Author: Společnost nevidomých a slabozrakých v ČR
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Achát, 1992
Subjects:
Cover Image
LEADER 02301cam a22005897a 4500
001 MUB01000071556
003 CZ BrMU
005 20121120170519.0
008 960913s1992 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-18 
015 |a cnb000085879 
040 |a BOD001  |b cze 
100 1 |a Krchňák, Rudolf,  |d 1905-1996  |7 ola200205571  |4 aut 
245 1 0 |a Nevidomí známí, neznámí /  |c Rudolf Krchňák 
260 |a Praha :  |b Achát,  |c 1992 
300 |a 216 s. 
500 |a Vydala Společnost nevidomých a slabozrakých ČR v nakladatelství Achát 
650 0 7 |a Nevidomí - společenské uplatnění  |2 local 
650 0 7 |a nevidomí  |7 ph123276  |2 czenas 
650 0 9 |a blind  |2 eczenas 
655 7 |a populárně-naučné publikace  |7 fd131864  |2 czenas 
710 2 |a Společnost nevidomých a slabozrakých v ČR  |7 ko2003183675 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1826 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0802 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1208 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2111 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2211 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2207 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2102 
CAT |a ADAMOV  |b 02  |c 20080130  |l MUB01  |h 1008 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0907 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20090218  |l MUB01  |h 0935 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2059 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1335 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0616 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1423 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2233 
CAT |a MARKETA  |b 02  |c 20121120  |l MUB01  |h 1705 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1751 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1533 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0327 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2133 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-18 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - hudebni veda  |2 HUVED  |b hudební věda  |3 C-2 (Krch)  |5 2579605174  |8 20030728  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FFHUD  |c hudební věda  |d C-2 (Krch)  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j HUVED