Neolitická sídliště na Chrudimsku a jejich vzájemné vztahy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Květina, Petr, 1976- (Dissertant)
Other Authors: Podborský, Vladimír, 1932- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2000.
Subjects:
Cover Image
LEADER 10908ctm a22026537a 4500
001 MUB01000071102
003 CZ BrMU
005 20141001071849.0
008 001025s2000 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-18 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 902  |x Archeologie  |2 Konspekt  |9 8 
100 1 |a Květina, Petr,  |d 1976-  |7 mzk2008443102  |4 dis 
245 1 0 |a Neolitická sídliště na Chrudimsku a jejich vzájemné vztahy  |h [rukopis] /  |c Petr Květina. 
260 |c 2000. 
300 |a 191 s., 95 s. obr. příl. 
500 |a Vedoucí práce: Vladimír Podborský. 
502 |a Diplomová práce--Masarykova univerzita v Brně, filozofická fakulta, 2000. 
650 0 7 |a archeologie  |7 ph118578  |2 czenas 
650 0 9 |a archaeology  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
700 1 |a Podborský, Vladimír,  |d 1932-  |7 jk01100175  |% UČO 1997  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Ústav archeologie a muzeologie  |7 kn20020322418  |4 pbl 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1826 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1710 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1710 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0802 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1208 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2111 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2211 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2207 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2102 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0907 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20090218  |l MUB01  |h 0935 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2059 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1335 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0615 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100510  |l MUB01  |h 1059 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100510  |l MUB01  |h 1059 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1438 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1158 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1755 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20121203  |l MUB01  |h 1500 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20130225  |l MUB01  |h 1111 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1751 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130625  |l MUB01  |h 0740 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130626  |l MUB01  |h 0715 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130806  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130806  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131031  |l MUB01  |h 0621 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140128  |l MUB01  |h 0839 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140205  |l MUB01  |h 0927 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140327  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140327  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20140401  |l MUB01  |h 1524 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140710  |l MUB01  |h 0828 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140710  |l MUB01  |h 0836 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20141001  |l MUB01  |h 0718 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1119 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150825  |l MUB01  |h 0752 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150825  |l MUB01  |h 0806 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150825  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150825  |l MUB01  |h 0932 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150825  |l MUB01  |h 0935 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150825  |l MUB01  |h 0944 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151208  |l MUB01  |h 1150 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0327 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0730 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0751 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0805 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0812 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 1323 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 1329 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170406  |l MUB01  |h 0723 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170406  |l MUB01  |h 0728 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170406  |l MUB01  |h 0920 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170406  |l MUB01  |h 0923 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170406  |l MUB01  |h 0936 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170810  |l MUB01  |h 1142 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170810  |l MUB01  |h 1150 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170810  |l MUB01  |h 1154 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170810  |l MUB01  |h 1200 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170810  |l MUB01  |h 1203 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170810  |l MUB01  |h 1213 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 0927 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 0931 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 0942 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 1106 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 1110 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 1114 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 1122 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 1127 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 1131 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 1135 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171012  |l MUB01  |h 0747 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171012  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171012  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1309 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1317 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1322 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1326 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1329 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1333 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1343 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1352 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180321  |l MUB01  |h 0736 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0725 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0729 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0732 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0739 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0747 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0752 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0805 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0945 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0957 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 1006 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 1016 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 1020 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0806 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0816 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0905 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0909 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0913 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0919 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0931 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180328  |l MUB01  |h 1020 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180328  |l MUB01  |h 1024 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180328  |l MUB01  |h 1029 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180328  |l MUB01  |h 1037 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180403  |l MUB01  |h 0731 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180403  |l MUB01  |h 0735 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180403  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180403  |l MUB01  |h 1601 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180403  |l MUB01  |h 1606 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180403  |l MUB01  |h 1614 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180404  |l MUB01  |h 0730 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180404  |l MUB01  |h 0733 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180404  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0728 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0735 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0737 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0741 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0746 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0750 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 0927 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 0931 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 0937 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 0948 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 0957 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 1025 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 1111 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 1148 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 1153 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 1230 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190228  |l MUB01  |h 1100 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190305  |l MUB01  |h 0933 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190305  |l MUB01  |h 1049 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190724  |l MUB01  |h 1653 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190724  |l MUB01  |h 1659 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190724  |l MUB01  |h 1702 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1555 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1559 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1610 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1615 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1619 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1622 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1625 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1630 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1634 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1643 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1700 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200314  |l MUB01  |h 2350 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200315  |l MUB01  |h 0019 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200531  |l MUB01  |h 2103 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200531  |l MUB01  |h 2106 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200531  |l MUB01  |h 2109 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210327  |l MUB01  |h 0037 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210327  |l MUB01  |h 0041 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210327  |l MUB01  |h 0050 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210327  |l MUB01  |h 0100 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210328  |l MUB01  |h 0023 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0757 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1752 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210711  |l MUB01  |h 1152 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210711  |l MUB01  |h 1155 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210711  |l MUB01  |h 1202 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210711  |l MUB01  |h 1216 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210711  |l MUB01  |h 1220 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210711  |l MUB01  |h 1337 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210711  |l MUB01  |h 1358 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210711  |l MUB01  |h 1403 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210713  |l MUB01  |h 0924 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0917 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210920  |l MUB01  |h 1006 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20211103  |l MUB01  |h 2304 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20211103  |l MUB01  |h 2308 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20211103  |l MUB01  |h 2313 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20211103  |l MUB01  |h 2328 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20211104  |l MUB01  |h 2144 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-18 
M54 |a 902 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 D-11278  |5 2570005188  |4 *  |8 20030728  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d D-11278  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 2  |j SKLAD