Německé kolečko.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kästner, Erich, 1899-1974 (Author)
Format: Book
Published: Praha : Odeon, 1966.
Series:Světová četba (Odeon) ; sv. 369
Subjects:
Cover Image
LEADER 02246nam a22006133a 4500
001 MUB01000070882
003 CZ BrMU
005 20110308162014.0
008 981103s1966 xr ||||| |||||||||||||||d
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 821.112.2  |x Německá literatura, německy psaná  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Kästner, Erich,  |d 1899-1974  |7 jn19990004232  |4 aut 
245 1 0 |a Německé kolečko. 
260 |a Praha :  |b Odeon,  |c 1966. 
490 1 |a Světová četba ;  |v sv. 369 
650 0 7 |a německá literatura  |7 ph117246  |2 czenas 
650 0 9 |a German literature  |2 eczenas 
830 0 |a Světová četba (Odeon) ;  |v sv. 369 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1903 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0802 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1208 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2111 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2211 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2207 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2102 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0906 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0936 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1048 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2059 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1335 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0615 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100511  |l MUB01  |h 1430 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2039 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0106 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110308  |l MUB01  |h 1620 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1438 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1157 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1755 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1750 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1533 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1118 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0327 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0757 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1752 
M54 |a 830 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 2-2183  |6 66-6525  |5 257R058672  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 2-2183  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 3  |j SKLAD