Nástin dějin vyučování českému jazyku : v letech 1774-1918 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jelínek, Jaroslav, 1908-1986 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1999.
Edition:Vyd. 1.
Series:Zprávy Výzkumného ústavu pedagogického v Praze ; 11
Subjects:
LEADER 02512cam a22006617a 4500
001 MUB01000069610
003 CZ BrMU
005 20080603134708.0
008 990615s1999 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-12 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 811.162.3  |x Čeština  |2 Konspekt  |9 11 
100 1 |a Jelínek, Jaroslav,  |d 1908-1986  |7 jz8600378  |4 aut 
245 1 0 |a Nástin dějin vyučování českému jazyku :  |b v letech 1774-1918 /  |c Jaroslav Jelínek. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Státní pedagogické nakladatelství,  |c 1999. 
300 |a 140 s. 
490 1 |a Zprávy Výzkumného ústavu pedagogického v Praze ;  |v 11 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a čeština  |7 ph135292  |2 czenas 
650 0 9 |a Czech language  |2 eczenas 
830 0 |a Zprávy Výzkumného ústavu pedagogického v Praze ;  |v 11 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1903 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0801 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1207 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2111 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2211 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2207 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2102 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0905 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1114 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080603  |l MUB01  |h 1347 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0936 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1048 
CAT |c 20090212  |l MUB01  |h 0918 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2058 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1334 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0613 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100727  |l MUB01  |h 1003 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2039 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0106 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1436 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1156 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1754 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1749 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1532 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1118 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0325 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-12 
M54 |a 808.50 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A1-18774  |6 67-5803  |5 257R071715  |4 *  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A1-18774  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD