Microsoft Access 97 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Fikáček, Ivo (Author), Rozehnal, Ivo (Author), Fikáček, Martin (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 1997
Edition:Vyd. 1.
Series:Snadno a rychle
Subjects:
LEADER 02483cam a22006737a 4500
001 MUB01000064482
003 CZ BrMU
005 20140107095943.0
008 991206s1997 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-12 
015 |a cnb000279184 
020 |a 80-7169-529-7 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 004  |x Počítačová věda. Výpočetní technika. Informační technologie  |2 Konspekt  |9 23 
100 1 |a Fikáček, Ivo  |7 jx20070410010  |4 aut 
245 1 0 |a Microsoft Access 97 /  |c Ivo Fikáček, Ivo Rozehnal, Martin Fikáček 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 1997 
300 |a 141 s. 
490 1 |a Snadno a rychle 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
700 1 |a Rozehnal, Ivo  |7 jx20050530021  |4 aut 
700 1 |a Fikáček, Martin  |7 stk2008461762  |4 aut 
830 0 |a Snadno a rychle 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1902 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0801 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1206 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2110 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2101 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0901 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1113 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0949 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20081022  |l MUB01  |h 0600 
CAT |c 20090212  |l MUB01  |h 0917 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2055 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1331 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0607 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2036 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0104 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20110520  |l MUB01  |h 1509 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1420 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1427 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2230 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1150 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1750 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a KAHOUNOVA  |b 02  |c 20130701  |l MUB01  |h 1349 
CAT |a IREINOVA  |b 02  |c 20140107  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1856 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0320 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2132 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-12 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 MUZEO  |b muzeologie  |3 I-51  |5 2579905479  |8 20030728  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s grant 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c muzeologie  |d I-51  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j MUZEO