Malá československá encyklopedie. IV, M-Pol /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Říman, Josef (Editor), Štěpánek, Miroslav, 1934-2005 (Editor)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Academia, 1986
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
Cover Image
LEADER 07028cam a22010457a 4500
001 MUB01000061272
003 CZ BrMU
005 20120308142903.0
008 951011s1986 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-12 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD002  |d BOD003  |d BOD004  |d BOD010  |d BOD031  |d BOD032  |d BOD114 
072 7 |a 030  |x Všeobecná příručková díla  |2 Konspekt  |9 12 
080 |a (031)  |2 MRF 
080 |a 030  |2 MRF 
245 0 0 |a Malá československá encyklopedie.  |n IV,  |p M-Pol /  |c [zpracoval kolektiv autorů ; hlavní redakce ... Josef Říman (předseda), Miroslav Štěpánek (vědecký redaktor)] 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Academia,  |c 1986 
300 |a 989 s., [16] s. barev. obr. příl. :  |b il., mapy 
650 0 7 |a encyklopedie  |7 ph117188  |2 czenas 
650 0 9 |a encyclopedias  |2 eczenas 
655 7 |a encyklopedie  |7 fd132201  |2 czenas 
655 9 |a encyclopedias  |2 eczenas 
700 1 |a Říman, Josef  |7 mzk2011650274  |4 edt 
700 1 |a Štěpánek, Miroslav,  |d 1934-2005  |7 jk01131305  |4 edt 
710 2 |a Encyklopedický ústav (Československá akademie věd)  |7 ko2004231839  |4 pbl 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1823 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1652 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1652 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0801 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1205 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2110 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2209 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2206 
CAT |a BART  |b 02  |c 20070116  |l MUB01  |h 1215 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2101 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |a CERVINKOVA  |b 02  |c 20090119  |l MUB01  |h 1020 
CAT |c 20090212  |l MUB01  |h 0916 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2053 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1328 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111012  |l MUB01  |h 0714 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111012  |l MUB01  |h 0747 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1421 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20120109  |l MUB01  |h 1410 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120210  |l MUB01  |h 1146 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120210  |l MUB01  |h 1221 
CAT |a SURANOVA  |b 02  |c 20120308  |l MUB01  |h 1429 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2229 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0317 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0755 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1750 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0914 
CAT |c 20240111  |l MUB01  |h 1553 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-12 
M54 |a 030 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 3-15041/4  |6 87-1693  |5 257R097278  |8 20070116  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20070116  |s převod 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 ARCHI  |b archivnictví  |3 7-EnO-43  |5 2578701690  |8 20030728  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 DEJUM  |b dějiny umění  |3 Př-4  |6 87-1692  |5 257R099991  |8 20070502  |f 78  |f Mimo UK  |r 20070502  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 EETNO  |b evrop. etnologie  |3 4-119  |6 87-1684  |5 257R236782  |8 20160512  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - hudebni veda  |2 HUVED  |b hudební věda  |3 Lex-SK-4  |6 87-1685  |5 257R100729  |8 20070515  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20070515  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - klasicka studia  |2 STDEJ  |b starověké dějiny  |3 1-a-44/IV.  |6 87-1694  |5 257R197714  |4 A21  |8 20220713  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - archeologie a muzeologie  |2 ARCHE  |b archeologie  |3 II-8720/4  |6 87-1691  |5 257R196684  |8 20120418  |f 70  |f Prezenční  |r 20120418  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - historicky ustav  |2 FFUHV  |b historický ústav  |3 0.1a-MALA-1.4  |6 87-1683  |5 257R191043  |4 *  |8 20120308  |f 70  |f Prezenční  |r 20120308  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - historicky ustav  |2 FFUHV  |b historický ústav  |3 60-b-153  |6 87-1689  |5 257R168952  |8 20191029  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-44008  |9 A2-18  |5 4240705131  |8 20040610  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170731  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-11910  |9 VV-145776-01  |5 4303002091  |8 20040507  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 ZOOLO  |b Ústav botaniky a zoologie (ZOOLO)  |3 Řečko. C-21  |5 3145096121  |4 DPČ: 37-87  |8 20050720  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 000MALÁ  |6 87/0583  |5 3201R20856  |8 20040903  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-3701/4a  |5 3201R50730  |8 20080221  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 S-373/4  |6 biol 87/586  |5 3201R53055  |8 20100729  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20100729 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 I-16312  |6 2369-87  |5 3145070344  |4 DPČ: 438-87  |8 20041229  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180523  |r 20060904 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 030-MALÁ  |6 521-87  |5 3145017891  |8 20041229  |f 70  |f Prezenční  |q 20180807  |r 20060428 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 51(03)-MALÁ  |6 21-525-87  |5 3145024675  |4 DPČ: 160/87  |8 20041229  |f 70  |f Prezenční  |q 20180709  |r 20060704 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 53(03)-MALÁ  |5 3145121632  |4 PČ: 526-87, DPČ: 45-87, matematika  |8 20080902  |f 70  |f Prezenční  |q 20180711  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 55.024-MALÁ  |6 524-87  |5 3145034050  |4 DPČ: 50-87  |8 20041229  |f 70  |f Prezenční  |q 20180709  |r 20060522 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 3-15041/4  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c evrop. etnologie  |d 4-119  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 0  |j EETNO 
AVA |a FIL50  |b FFHUD  |c hudební věda  |d Lex-SK-4  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j HUVED 
AVA |a FIL50  |b FFKLA  |c starověké dějiny  |d 1-a-44/IV.  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j STDEJ 
AVA |a FIL50  |b FFUAM  |c archeologie  |d II-8720/4  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j ARCHE 
AVA |a FIL50  |b FFUHV  |c historický ústav  |d 60-b-153  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j FFUHV 
AVA |a MED50  |b KUK  |c Ústav botaniky a zoologie (ZOOLO)  |d Řečko. C-21  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j ZOOLO 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-44008  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKFSS 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d S-373/4  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 1  |h N  |i 0  |j KDEP 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr  |d 53(03)-MALÁ  |e available  |t K dispozici  |f 5  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFST