Má tvář v jazyce : antologie současné finské poezie /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Parente-Čapková, Viola, 1966- (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : Host, 1998
Edition:Vyd. 1.
Series:Edice světové poesie ; sv. 3
Subjects:
LEADER 02864cam a22007217a 4500
001 MUB01000060704
003 CZ BrMU
005 20131103115038.0
008 981117s1998 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-12 
015 |a cnb000386530 
020 |a 80-86055-36-1 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
041 1 |a cze 
072 7 |a 821.51  |x Uraloaltajské literatury  |2 Konspekt  |9 25 
245 0 0 |a Má tvář v jazyce :  |b antologie současné finské poezie /  |c přeložila Viola Parente-Čapková 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Brno :  |b Host,  |c 1998 
300 |a 255 s. 
490 1 |a Edice světové poesie ;  |v sv. 3 
650 0 7 |a finská literatura  |7 ph120247  |2 czenas 
650 0 9 |a Finnish literature  |2 eczenas 
655 7 |a sbírky  |7 fd133349  |2 czenas 
700 1 |a Parente-Čapková, Viola,  |d 1966-  |7 jn20020723002  |4 trl 
830 0 |a Edice světové poesie ;  |v sv. 3 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1822 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0801 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1205 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2110 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2209 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2206 
CAT |a KRATOCHVIL  |b 02  |c 20060210  |l MUB01  |h 0946 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2101 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0856 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1801 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1113 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20090212  |l MUB01  |h 0916 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2053 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1328 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2035 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0102 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1420 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2229 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1143 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1735 
CAT |a KRALICKOVA  |b 02  |c 20131103  |l MUB01  |h 1150 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1529 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1112 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1854 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0316 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2132 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-12 
M54 |a 894.541 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 894.541-MÁTV1-1  |9 1-9790  |5 2579806115  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - jazykoveda a baltistika  |2 FFJZV  |b jazykověda a baltistika  |3 20-T-51  |5 257UJ01118  |8 20131103  |f 74  |f Měsíční  |r 20131101  |s revize 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 894.541-MÁTV1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 20  |j VYBER 
AVA |a FIL50  |b FFJZV  |c jazykověda a baltistika  |d 20-T-51  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j FFJZV